Bódi Sylvi: "Nekem nem számít a csillagok száma"

Indonézia Bódi Sylvi videó Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy régebbi videót osztott meg a napokban követőivel Bódi Sylvi, amelyben megmutatta, Indonéziában néha milyen körülmények között kellett élnie, főzőcskézie. Rajongói elképedtek.

Bódi Slyvi, ha teheti, minden idejét melegebb éghajlatú tájakon, szörfözéssel tölti. Kedvenc hobbijáról már rengeteg alkalommal töltött fel fotókat, ám arról talán még soha, hogy milyen körülmények között éli mindennapjait. Most kivételt tett és megmutatta, hogy néha igencsak rossz állapotban lévő szálláson tölti az idejét. Ugyanakkor odaírta a képhez, hogy ő ezt sem bánja, a lényeg, hogy a hullámok jók legyenek.

Bármennyire is hihetetlen, de nekem nem számít a csillagok száma, s igen sokszor elég basic helyeken szállok meg. Ha a hullámok jók, nekem aztán édesmindegy. Ez a legutóbbi is egy ilyen hely volt a Mentawai-szigeteken. Ez a felvétel a szállásom konyháján készült, ahova bejártam magamnak elkészíteni az ételeimet. Nem mondom, hogy nem főztem már jobb konyhában, de én teljesen jól elvoltam itt. Sosem voltam egyedül. Néhány csótány mindig ott volt velem, de patkányok is sürögtek-forogtak a konyhában. Az emberek nagy része annyira, de annyira rosszul méri fel a celebeket...!"

Elfogyasztván a finom karácsonyi ebédet a telefonomban böngészvén a kezembe akadt ez a pár nappal ezelőtt készült videó. Bármennyire is hihetetlen, de nekem nem számít a csillagok száma, s igen sokszor elég basic helyeken szállok meg. Ha a hullámok jók, nekem aztán édesmindegy. Ez a legutóbbi is egy ilyen hely volt a Mentawai-szigeteken. Ez a felvétel a szállásom konyháján készült, ahova bejártam magamnak elkészíteni az ételeimet. Nem mondom, hogy nem főztem már jobb konyhában, de én teljesen jól elvoltam itt. Sosem voltam egyedül. Néhány csótány mindig ott volt velem, de patkányok is sürögtek-forogtak a konyhában. Az emberek nagy része annyira, de annyira rosszul méri fel a celebeket...! Mondjuk ez esetben talán nem jó az általánosítás, mert azt azért megnézném, hogy a hazai celebritások közül hányan szeretnének ilyen "szép és igényes, jól felszerelt, de mindenekfölött tiszta" konyhában főzőcskézni... Igazából arra is kiváncsi lennék, hogy közületek hányan vállalnák be?! Őszintén!! Tegye fel az a kezét, aki simán boldogan készítené itt az ebédjét, vacsoráját és nem az lenne az első dolga, amint meglátja a "konyhát", hogy sarkon fordul és kirohan?! ‍ ‍ After eating a delicious Christmas meal I was scrolling down in my camera roll when I found these little clips that was made only a few days ago in the Mentawais. Believe it or not, if it gets to accomodation, I don't really care about the number of stars. Many times I stay in very basic accomodations, especially if the waves are good. These footages were made in the kitchen of the place where I always made my food. I don't say that I've never cooked in a nicer kitchen, but I swear I was totally fine in these circumstances. I was never alone. There were always a few cockroaches & rats around. Most of the people have a very different immagination about celebrities... Well, here is definitely one who has no problem to make food in a kitchen like this. I'm really curious how would other celebrities handle this...?! Moreover beside I really would like to know how many of you could cope with this?? Honestly, hands up!! Who would be just fine cooking here instead of freak out, turn around & run away?

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Nincs béke: Ganxsta Zolee is reagált DopeMan felkérésérehttp://www.life.hu/sztarok/20171228-nincs-beke-ganxsta-zolee-is-reagalt-dopeman-felkeresere.htmlÚgy tűnik, továbbra sincs béke a magyar rapperek között, DopeMan hiába próbált meg békülni, a többiek nem hajlandóak. TV + Sztárok--Szakíthatott Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20171228-szakithatott-hosszu-katinka-es-shane-tusup-hazassag.htmlValami nincs rendben Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup között. A pár már régóta nem posztolt közös fotót és a karácsonyt is külön töltötték. TV + Sztárok--Sváby András megmutatta ritkán látott fiait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-svaby-andras-megmutatta-ritkan-latott-fiait-foto.htmlSváby Andrást ritkán láthatjuk családja körében, most azonban egy olyan fotót töltött fel a közösségi oldalára, amelyen három fiával látható. TV + Sztárok--Rubint Réka újévi fogadalmat tett, jövőre kevesebbet vállalhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-rubint-reka-ujevi-fogadalmat-tett-jovore-kevesebbet-vallal.htmlEseménydús éven van túl Rubint Réka, pihenésre is alig maradt ideje. Jövőre azonban minden másként lesz, legalábbis ezt fogadta meg most a sztáranyuka. TV + Sztárok--Mi lesz ebből? Majka a Facebookon mondott nemet DopeMannekhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-majka-a-facebookon-mondott-nemet-dopemannek.htmlKöztudott, hogy nincs túl jóban Majka és DopeMan, kapcsolatuk pedig úgy tűnik, ezután sem fog javulni. TV + Sztárok--Blogjában írt betegségéről a 23 éves korában elhunyt Karapándzsity Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20171227-blogjaban-irt-betegsegerol-karapandzsity-kristof-x-faktor.htmlAhogy arról már beszámoltunk, a karácsony előtti napokban elhunyt az X-Faktor egykori versenyzője, Karapándzsity Kristóf.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.