Meghan Markle lehetett volna a következő Bond-lány

Forrás: MTI/AP/Alastair Grant -
Meghan Markle Bond-lány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brit lapok értesülései szerint Meghan Markle lehetett volna a következő Bond-lány, de immár ez biztosan nem fog megvalósulni.

Meghan Markle felkeltette a 007-es filmek producereinek figyelmét, ő is felkerült ugyanis arra az öt fősre szűkített listára, ahol a potenciális Bond-lányok szerepelnek – értesült a The Sun. Az oldal azt írja, a 36 éves színésznő minden szempontból megfelelt volna a szerepre, ám amikor kiderült, hogy Harry herceg eljegyezte és emiatt felhagy a színészi karrierjével, lemondtak róla. Pedig ezzel a szereppel olyan elődök nyomdokaiba léphetett volna, mint például Eva Green, Sophie Marceau vagy Halle Berry.

A szűk listán egyébként állítólag szerepel még a Baywatch sztárja, Ilfenesh Hadera is, de sokan már fogadásokat kötnek arra, hogy Margot Robbie lesz a befutó a 2019-re tervezett film női szerepére.

Meghan Markle lemondott karrierjéről a szerelem miatt Forrás: MTI/AP/Alastair Grant
Ágyban, melltartó nélkül szelfizett Tóth Andi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171229-agyban-melltarto-nelkul-szelfizett-toth-andi-foto.htmlAz ágyban, melltartó nélkül szelfizett a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor korábbi szereplője, Tóth Andi. TV + Sztárok--Luxusautóval fotózták le Gáspár Győzőthttp://www.life.hu/sztarok/20171229-luxusautoval-fotoztak-le-gaspar-gyozot-a-hosok-teren.htmlGáspár Győző nem titkolja, szereti a szép kocsikat, ezúttal a belvárosban fotózkodott egy luxusautóval. Azt egyelőre nem tudni, kié a járgány. TV + Sztárok--Karácsonykor sem ment haza Mata Ricsi, szülei nagyon aggódnak értehttp://www.life.hu/sztarok/20171229-karacsonykor-sem-ment-haza-mata-ricsi-szulei-nagyon-aggodnak-erte.htmlNagyon aggónak szülei Mata Ricsiért, a 16 éves fiú a gyámhatóság engedélyével elköltözött otthonról, hogy karrierjét egyengesse. TV + SztárokOrigoEgy szakítás miatt fogyott le Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20171229-egy-szakitas-miatt-fogyott-le-bauko-eva-vv-eva.htmlBaukó Éva elárulta, bomba alakját egy se veled, se nélküled kapcsolatnak köszönheti, a kapcsolat ugyanis annyira megviselte, hogy közben alaposan lefogyott. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEzt kapta karácsonyra Dukai Reginahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-ezt-kapta-karacsonyra-dukai-regina-meglepetes.htmlÚgy tűnik, nagy rajongója a Reszkessetek, betörők!-nek Dukai Regina, aki karácsonyra képeskönyvben is megkapta kedvenc történetét. TV + SztárokOrigoMár a jegygyűrűjét sem hordja Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20171228-mar-a-jegygyurujet-sem-hordja-hosszu-katinka-szakitas.htmlEgyre több jel mutat arra, hogy Hosszú Katinka és Shane Tusup szakított, ha megnézzük az úszónő legutóbbi fotóit, nem hogy közös képet nem találunk róluk egy ideje, de még a jegygyűrűt sem látjuk az ujjukon. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.