Baronits Gábor exe, Sydney Van Den Bosch hamarosan feleség lesz: fotó!

esküvő Egerszegi Tamás Sydney van den Bosch Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sydney Van Den Bosch hamarosan oltár elé áll, és úgy tűnik már a ruhája is meg van, amiben kimondja majd a boldogító igent. 

Ahogy azt már megírtuk, Baronits Gábor exe, Sydney Van Den Bosch júliusban menyasszony lett, ugyanis a szerelme több száz ember előtt kérte meg a kezét. A sármos Egerszegi Tamásra nem jellemző a feltűnő viselkedés, ezért a szexi modell teljesen ledöbbent, mikor megértette, hogy a focista mire készül.

Tamáséak még nincsnenek olyan régóta együtt, hiszen Sydney tavaly szakított Baronits Gáborral, de úgy tűnik, biztosak abban, hogy őket egymásnak teremtette az ég. És az is biztos, hogy a fiatal szépség lázasan készül a nagy napra.

Hát ez is eljött ... ✨❤️ #fitting #bride #bridesmaid @belavarizitac_o_u_t_u_r_e

Sydney van den Bosch (@sydneyvandenbosch) által megosztott bejegyzés,

Nemrég ugyanis egy ruhaszalonból posztolt fotót. Legjobb barátnője, Kárpáti Rebeka is vele volt, segített neki kiválasztani a legcsodásabb darabot. És a fotót elnézve Sydney meg is találta azt a menyasszonyi ruhát, amit viselni szeretne majd élete egyik legfontosabb pillanatában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.