Hol van már Palvin Barbi? Neymar újra összejött exbarátnőjével

Palvin Barbara Neymar Bruna Marquezine
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár korábban Palvin Barbival is hírbe hozták, most úgy tűnik, Neymar újra összejött exbarátnőjével, a modell Bruna Marquezine-nel.

Minden jel arra utalt, hogy Palvin Barbi és Neymar összejöttek, hiszen többször is látták őket együtt, sőt a modell egyszer még a focista meccsére is elment. Most azonban úgy tűnik, mindez csupán kacsa volt. Neymar nemrég exbarátnőjével, a 22 esztendős Bruna Marquezine-nel bulizott együtt, akivel állítólag csókot is váltott. Hogy ne hagyja kétségek között rajongóit, a brazil sztárfocista nem sokkal ezután egy közös fotót is közzétett Instagramján.

quando vi, já estava nos teus braços ... love u pretinha ❤️

Nj neymarjr (@neymarjr) által megosztott bejegyzés,

A pár még 2013-ban jött össze, azóta se veled, se nélküled kapcsolatot folytatnak, már háromszor szakítottak, de eddig rendre visszataláltak egymáshoz.

unforgettable

Bruna Marquezine ♡ (@brumarquezine) által megosztott bejegyzés,

A tiéd vagyok, örökké a tiéd: Gáspár Győző így vallott szerelmet Beánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-gaspar-gyozo-igy-vallott-szerelmet-beanak.htmlMár számtalan hullámvölgyet túléltek, kapcsolatuk pedig erősebb, mint valaha: Gáspár Győző Instagramon vallott szerelmet feleségének, Beának. TV + Sztárok--Nyuszilány fenekét markolászta a 6 hónapos terhes Luxus Vivien - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-nyuszilany-feneket-markolaszta-a-6-honapos-terhes-luxus-vivien-foto.htmlNyuszilány fenekét markolászta egy szilveszteri buliban Vasvári Vivien, mint mondja, szerinte ez vicces volt. TV + Sztárok--Meghan Markle lehetett volna a következő Bond-lányhttp://www.life.hu/sztarok/20171229-meghan-markle-lehetett-volna-a-kovetkezo-bond-lany.htmlBrit lapok értesülései szerint Meghan Markle lehetett volna a következő Bond-lány, de immár ez biztosan nem fog megvalósulni. TV + Sztárok--Kiderült, mi lesz a sorsa Harangozó Teri hagyatékánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171229-kiderult-mi-lesz-a-sorsa-harangozo-teri-hagyatekanak.htmlSokáig kérdéses volt, hogy mi lesz a 2 éve elhunyt Harangozó Teri hagyatékával, ám most kiderült: hamarosan elárverezik. TV + Sztárok--Világsztárokkal bulizott Zahorán Bertold és 28 évvel idősebb milliárdos szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20171229-vilagsztarokkal-bulizott-zahoran-bertold-es-milliardos-szerelme-vendi-deng.htmlVilágsztárokkal múlatja az időt a fiatal magyar modell, Zahorán Bertold, aki egy ideje a dúsgazdag 49 éves Vendi Denggel jár. TV + SztárokOrigoÁgyban, melltartó nélkül szelfizett Tóth Andi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171229-agyban-melltarto-nelkul-szelfizett-toth-andi-foto.htmlAz ágyban, melltartó nélkül szelfizett a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor korábbi szereplője, Tóth Andi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.