Gillian Anderson X-Akták David Duchovny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
X-akták Scully nélkül? A rajongóknak biztosan nehéz elképzelniük, ugyanakkor muszáj lesz, Gillian Anderson ugyanis megerősítette, hogy kiszáll a sorozatból.

Immár a 11. évada lesz látható hamarosan az X-aktáknak, a 90-es évek kultikus sorozatának, amelyet 2016-ban, egy évtizedes kihagyás után indítottak újra. Egyelőre nem tudni, hány évadot forgatnak még belőle, azt azonban már biztosan tudni lehet, hogy távozik az egyik főszereplő, a Scully-t alakító Gillian Anderson.

A 49 éves színésznő, akit alakításáért Emmy- és Golden Globe-díjjal is jutalmaztak, a TV Guide Magazine-nak erősítette meg a hírt. Elárulta továbbá azt is, hogy ő mindig is úgy gondolta, csupán egy évadot forgatnak le és nem érti a rajongók döbbenetét, akik máris csalódott üzenetekkel árasztották el a Twittert.

Gillian Anderson és David Duchovny Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.