Vastag Csaba indulni akart A Dalban, de végül lemondott a lehetőségről: ezért

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vastag Csaba A Dal Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba és testvére remekelnek énekesi pályájukon különböző stílusokat képviselve. Ennek ellenére sokszor hasonlítják őket össze, aminek a testvérek egyáltalán nem örülnek, ha tehetik, el is kerülik. Ezért mondott le például Vastag Csaba egy nagy lehetőségről: inkább átengedte testvérének.

Láthattuk már Vastag Csabát és Tomit egymás ellen küzdeni, hiszen az X-Faktorban kellett egymással párbajozniuk. Akkor Tomi maradt alul, ezt a helyzetet pedig valószínűleg egyikük sem szeretné megismételni. Csaba inkább le is mondott egy nagy lehetőségről és átadta testvérének, hogy ne kettejük küzdelméről szóljanak a hírek. Ez a lehetőség pedig nem más, mint A Dal.

Vastag Csaba nem indul A Dal című versenyen Fotó: Polyák Attila - Origo

Pedig Csaba mindent beleadott, még Amerikában is járt Desmond Childnál, hogy új dalt készítsenek, de amikor megtudta, hogy testvére is indul, és be is jutott a legjobb 30-ba, letett a tervéről. "Nem akarta, hogy ha esetleg mind a kettejük dala bejut a legjobb harmincba, a testvérek harcáról szóljanak a hírek, és elvegyék a fókuszt magáról a számokról" - mondta a Blikknek egy közeli ismerős. Csaba is megerősítette a hírt. "

régi nóta, hogy mi egymás ellen versenyzünk,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.