Hosszú Katinka Shane Tusup szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka Miamiba utazott egyedül, Shane Tusup pedig továbbra is az Instagramon üzenget feleségének. Egyelőre nem tudni, megjelennek-e a jövő heti gálán, amelyre meghívást kaptak.

Napok óta találgatja az ország, mi történhetett Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup között, minden jel arra utal ugyanis, hogy a házaspár szakított. Bár ezt eddig hivatalosan nem ismerték el, az úszónő bevallotta, hogy valóban nehéz időszakon megy át a kapcsolatuk. A Bors információi szerint Katinka most Miamiba menekült a problémák előtt és egyelőre nem tudni, mikor tér haza és mikor kezdi el újra az edzéseket. A párt meghívták egy jövő heti hazai díjátadóra is, egyelőre azonban kétséges, hogy részt vesznek-e rajta.

Shane Tusup és Hosszú Katinka egy régebbi fotón, itt még együtt repültek Forrás: instagram.com/tusup11

Shane egyébként jó ideje kétértelmű idézeteket posztol Instagramjára, állítólag így próbál meg feleségének üzenni és nagyon szeretné, ha újra kibékülnének. Legutóbb például azt írta, „Ez egy jó hét arra, hogy jó hetünk legyen". Lehet, hogy van még remény?

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

Alig ismerni rá Keresztes Ildikóra: smink nélkül fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180103-alig-ismerni-ra-keresztes-ildikora-smink-nelkul-fotozta-magat.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán Keresztes Ildikó, akire még rajongói is alig ismertek rá. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMajka kissé spiccesen köszöntötte rajongóit újév alkalmából - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-majka-kisse-spiccesen-koszontotte-rajongoit-ujev-alkalmabol-video.htmlMajka és Dundika egy hatalmas buli után, egy török étteremből köszöntötte rajongóit újév alkalmából. TV + Sztárok--Szabó Zsófi első hónapja édesanyaként: boldog, de nagyon fáradthttp://www.life.hu/sztarok/20180102-szabo-zsofi-elso-honapja-edesanyakent-boldog-de-nagyon-faradt.htmlFáradt, de nagyon boldog: erről vallott rajongóinak az újdonsült sztáranyuka, Szabó Zsófi. TV + Sztárok--Itt a Barátok közt új főcíme - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-itt-a-baratok-kozt-uj-focime-video.htmlIdén ünnepli 20. születésnapját az RTL Klub sorozata, a Barátok közt, ez alkalomból pedig a készítők lecserélték a főcímet. TV + SztárokOrigoMeztelen fotók jelentek meg Harry herceg exbarátnőjéről, Ellie Gouldingrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180102-meztelen-fotok-jelentek-meg-harry-herceg-exbaratnojerol-ellie-gouldingrol.htmlEgy igen szexi fotósorozat készült Harry herceg exéről, a szőke énekesnőről, Ellie Gouldingról. TV + Sztárok--Tornádó mellett, mosolyogva fotózkodott Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180102-tornado-mellett-mosolyogva-fotozkodott-debreczeni-zita.htmlMexikóban múlatja az időt Debreczeni Zita és férje, Gianni Annoni, de az álomnyaraláson nem várt meglepetés érte őket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.