Sváby András balhés gyerek volt, de csak egyszer bunyózott

Garami Gábor verekedés Sváby András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sváby András Garami Gábor vendége volt a Potyautasban. Elmondta, balhés gyerek volt, mindig megtalálta a rossz társaságot, de nem nagyon verekedett, bár egyszer ez is előfordult, amit el is mesélt. 

"Mivel nem voltam-vagyok egy erőszakos típus, sokáig türtem, hogy kipécézzen magának, és rendre megalázzon. Aztán egyszer csak elfogyott a cérnám és egy nagyon látványos verés lett belőle. A bunyó közben repültek a székek, törtek az asztalok. Nagyon megviselt az egész, arra emlékszem még, hogy a végén elrohantam a mosdóba bőgni" - mondta el Garaminak Sváby, aki arról is beszélt, hogy felnőtt korában azonban megverte egykori főnökét. András iskola után pincérként dolgozott egy siófoki szállodában, ahol a felettese kötözködött vele, egyfolytában megalázta. Egyszercsak elszakadt nála a cérna és nekiment - mondta el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.