Hazatért a gyermekeihez Hujber Feri

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc ünneplés válás gyerekek család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét Magyarországon tartózkodik Hujber Feri. A gyerekei és a válás miatt jött haza. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Hujber Feri tavaly ősszel Kanadába költözött. A színész már korábban eltervezte, hogy a Valami Amerika harmadik részének forgatása után elhagyja az országot, és az álmát meg is valósította.

A hírek szerint Feri rendszeresen látogatja a kint élő magyar közösségeket és egy-egy előadói est is tervben van már. Viszont a kinti élet igen drága, ezért a sztárnak muszáj volt valamilyen munkát vállalnia, hiszen a félretett pénze lassacskán elfogyott volna. Állítólag felajánlottak neki egy parkettázósegéd állást, amit el is fogadott.

Nagyon hiányoztak már a gyerekei Hujber Ferinek Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Most viszont hazatért, hogy a válás körüli teendőit intézze, illetve, hogy a gyermekeivel lehessen, akik már nagyon hiányoztak neki.

"Karácsony előtt néhány nappal még Angliában volt Feri, onnan repült később haza. Nagyon szerette volna már látni a gyerekeit, nem is csodálom, hiányoztak neki. Szinte rögtön találkozhattak is, és sok időt töltöttek együtt" - mesélte egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki azt is elárulta, hogy Cynthia és a kedvese nagyon jó hangulatban töltötték a karácsonyt.

"Cynthia és az új párja, Roland együtt volt szenteste a gyerekekkel, valamint a családtagjaikkal. Igazán meghitt, békés volt az ünnep, Cynthia nagyon örült, hogy így zajlott az egész. Pár nappal később pedig négyesben mentek el falat mászni. Feri elfogadta Rolandot, örül, hogy a gyerekei is jól kijönnek vele." - írta meg a BlikkRúzs.

Zámbó Árpy Jimmy haláláról nyilatkozott: szeretné tudni az igazságothttp://www.life.hu/sztarok/20180103-zambo-arpy-jimmy-halalarol-nyilatkozott-szeretne-tudni-az-igazsagot.htmlHiába telt már el 17 év azóta, hogy távozott a Király, testvére, Zámbó Árpy még mindig szeretné megtudni az igazságot arról a végzetes napról. TV + SztárokOrigoAlig ismerni rá Keresztes Ildikóra: smink nélkül fotózta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180103-alig-ismerni-ra-keresztes-ildikora-smink-nelkul-fotozta-magat.htmlSmink nélküli fotót osztott meg magáról a közösségi oldalán Keresztes Ildikó, akire még rajongói is alig ismertek rá. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy nézett ki Michael Schumacher kisgyerekként és tiniként: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180103-igy-nezett-ki-michael-schumacher-kisgyerekkent-es-tinikent-foto.htmlA 49 éves Michael Schumacher egészen fiatalon került először a versenyzés közelébe, négyéves volt, amikor megkapta első gokartját, hatévesen már a klub bajnoka lett, 15 évesen pedig német junior bajnoki címet szerzett: így nézhetett ki akkoriban. TV + SztárokAFPSzexi képeken David Hasselhoff kisebb lánya, Hayleyhttp://www.life.hu/sztarok/20180103-szexi-kepeken-david-hasselhoff-kisebb-lanya-hayley.htmlSzexibbnél szexibb képekkel árasztotta el az Instagramot David Hasselhoff lánya. Hayleyről nem először készültek erotikus fotók. TV + SztárokOrigo Lilla King látó szerint élve került a Dunába VV Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180103--lilla-king-lato-szerint-elve-kerult-a-dunaba-vv-novozanszki-fanni.htmlLilla King szerint bekábítószerezték Fannit, mielőtt meghalt. A látó már több rejtély megoldásában is segített, a kilenc éve eltűnt francia egyetemista lány, Ophélie Bretnacher halálának körülményeiről is ő beszélt. TV + SztárokOrigoEljegyezték Paris Hiltonthttp://www.life.hu/sztarok/20180102-eljegyeztek-paris-hiltont.htmlAspenben, sielés közben kérte meg Paris Hilton kezét a barátja, Chris Zylka színész. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.