Várkonyi Andrea Hevesi Tamás Micsoda nő! ufó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ufót látott Hevesi Tamás, különös élményéről most először árult el részleteket.

Hevesi Tamás, akit mostanában a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban láthatunk, Várkonyi Andrea vendége volt a Micsoda nők! című műsor szilveszteri adásában, és egy nem mindennapi történetet mesélt el a nézőknek. Elárulta, évekkel ezelőtt ufót látott.

Amíg nem láttam ufót, addig nem hittem, hogy van. De nem egyedül láttam, vagy 30-an láttuk legalább. Szarvason a koncertünk után elmentünk lezuhanyozni, a zenekarból öten, nyár volt, meleg volt, nyitva voltak az ablakok. Este 11-kor nappali világosság lett pár másodpercre, fénycsóva alakú, eltelt egy pár másodperc, sokkal messzebb szintén felvillant egy ilyen fény, aztán eltűnt. Másnap minden újság megírta. Ausztriában és az akkori Csehszlovákiában is többen látták. Mi volt ez? Nem lehetett gömbvillám..." – mondta az énekes a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.