Elképesztően cuki fotót posztolt unokaöccséről Király Viktor

fotó cuki unokaöcs Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon büszke unokaöccsére Király Viktor, az énekes ezúttal egy cuki fotót is feltöltött a kicsi Kairól.

Ahogyan korábban már megírtuk, Király Viktor alig egyéves unokaöccse, a kis Kai máris hivatalos modell a tengerentúlon. A cuki fiúért mindenki odavan, nem csoda, ha felfigyeltek a gyermek tündéri pofijára és vidám szemeire az ügynökségek.

Az énekes ezúttal egy vicces montázst osztott meg magáról és ikertestvére, Ben gyermekéről, amelyen mindketten kissé rendezetlen frizurával láthatóak. A hasonlóság tényleg szembetűnő.

Jamaicából üzent Kabát Péter és kedvese: kitűzték az esküvő időpontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-jamaikabol-uzent-kabat-peter-es-kedvese-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlElképesztő éven van túl Kabát Peti: megnyerte a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality-t, és úgy tűnik, az idei esztendő is hasonlóan eseménydús lesz, nyáron végre oltár elé vezeti kedvesét, Adrienne-t. TV + Sztárok--Döbbenetes élményéről vallott Hevesi Tamás: ufót látotthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-dobbenetes-elmenyerol-vallott-hevesi-tamas-ufot-latott.htmlUfót látott Hevesi Tamás, különös élményéről most először árult el részleteket. TV + SztárokOrigoMegható: a Facebookon vallott szerelmet férjének Zoltán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180104-a-facebookon-vallott-szerelmet-ferjenek-zoltan-erika.htmlCsodálatos szerelmi vallomással lepte meg férjét a Facebookon Zoltán Erika: 21 éve házasok. TV + SztárokOrigoSzinte új emberré vált Gesztesi Károly: erre készül mosthttp://www.life.hu/sztarok/20180104-szinte-uj-emberre-valt-gesztesi-karoly-erre-keszul-most.htmlIzgalmas év vár Gesztesi Károlyra: a színházi szerepeken kívül hamarosan a tévében is feltűnik, emellett pedig építkezésbe is kezd. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huElárulta: külföldre megy Bródy Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20180104-elarulta-kulfoldre-megy-brody-janos.htmlGőzerővel készül Bródy János a februári Fonográf koncertre, ami után végre marad egy kis ideje pihenni is. Úgy tervezi, ekkor látogatja majd meg Amerikában élő fiát. TV + Sztárok--Otthagyná a médiát? Meglepő nyilatkozatot tett Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20180103-otthagyna-a-mediat-meglepo-nyilatkozatot-tett-bauko-eva.htmlBaukó Éva elárulta, ha megtalálná azt a dolgot az életben, ami igazán érdekli, akkor lehet, hogy otthagyná a média világát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.