Egy fiatal fiúval jelent meg kézen fogva Kate Beckinsale - Fotó

meleg barát Kate Beckinsale vörös szőnyeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alaposan átverte rajongóit is Kate Beckinsale, aki a napokban kézen fogva jelent meg egy fiatal fiúval egy díjátadón. Kiderült, hogy ő csak az egyik meleg barátja.

Kate Beckinsale 2016 végén 12 év után vált el férjétől, Len Wisemantől, és nyár óta randizgat egy fiatal komikussal, Matt Rife-fal. Mindenki azt hitte, vele jelent meg a napokban egy Los Angeles-i rendezvényen, ám kiderült, hogy tévedtek: a fiú, akivel kézen fogva lépett a vörös szőnyegre, nem más, mint az egyik legjobb barátja, Stephen Simbari, aki meleg.

A 44 éves színésznő oda is írta instagramos fotójához, hogy nagyon viccesnek találta, hogy összeboronálták őket.

Kate Beckinsale meleg barátjával a vörös szőnyegen Forrás: Instagram/Kate Beckinsale
Oszter Sándor végre kibékült lányával, Alexandrávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-oszter-sandor-vegre-kibekult-lanyaval-alexandraval.htmlÚgy tűnik, végre béke van az Oszter családban, már a karácsonyt is együtt ünnepelte a família. TV + Sztárok--Pucér fotót mutatott magáról az 59 éves Madonnahttp://www.life.hu/sztarok/20180105-meztelen-fotot-mutatott-magarol-az-54-eves-madonna.htmlMeztelen fotót posztolt magáról Madonna: de ezúttal nem egy frisset, hanem egy régebbi képet mutatott. TV + Sztárok--Újra rátalált a boldogság: kollégájába szeretett bele a magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-ujra-ratalalt-a-boldogsag-kollegajaba-szeretett-bele-a-magyar-szineszno.htmlIsmét rátalált a boldogság a volt férjét, Józsa Imrét alig több mint 1 éve elvesztő Létay Dórára, aki kollégájába, Éliás Gyulába szeretett bele. TV + SztárokThinkstockElképesztően szexi pasi lett a Harry Potter csúnyácska gyerekszínészébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-elkepesztoen-szexi-pasi-lett-matthew-lewisbol-harry-potter-gyerekszinesz.htmlElképesztően jó pasi lett az egykor csúnyácska gyermekszínészből, a Harry Potter sztárjából, Matthew Lewisból. TV + Sztárok--Drámai pillanatok: elképesztő összeget buktak a TV2 műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-dramai-pillanatok-elkepeszto-osszeget-buktak-a-tv2-musoraban.htmlElképesztően izgalmas a TV2 új műsora, a Piramis, amelyben pillanatok alatt veszthetnek vagy nyerhetnek súlyos milliókat a játékosok. TV + SztárokOrigoElképesztően cuki fotót posztolt unokaöccséről Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20180104-elkepesztoen-cuki-fotot-posztolt-unokaoccserol-kairol-kiraly-viktor.htmlNagyon büszke unokaöccsére Király Viktor, az énekes ezúttal egy cuki fotót is feltöltött a kicsi Kairól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.