5 évet jósolnak Harry herceg és Meghan Markle házasságának

2018.01.06. 20:01

Egy ausztrál jósnő elmondta, meddig fog egy párt alkotni Harry herceg és Meghan Markle. A jósnő szerint ugyanis nem együtt fognak megöregedni. 

Ahogy azt már megírtuk, november 27.-e óta hivatalosan is jegyben jár Harry herceg és Meghan Markle. Elárulták, hogy az eljegyzés már a hónap elején megtörtént, ám a nyilvános bejelentéssel vártak november végéig. 

Arról is szó esett, hogy a lagzi májusban kerül megrendezésre, amelyen már Katalin is részt tud venni, ugyanis a harmadik csemetéjét áprilisban fogja világrahozni. Most azonban arról szólnak a hírek, hogy a jegyesek szerelme nem lesz sírig tartó. 

Harry herceg és Meghan Markle házassága nem fog örökké tartaniForrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Egy híres ausztrál jósnót, Kerrie Erwin-t látták vendégül egy tévéműsorban, ahol sok mindent elárult a 2018-as év kapcsán. Például, hogy a labdarúgó-világbajnokságot Németország fogja megnyerni, és azt is megsúgta, hogy Katalin hercegné kislányt hord a szíve alatt. De mesélt Harry és Meghan kapcsolatáról is: 

"A következő év gyermekáldással kecsegtet a számukra, de a kapcsolatuk ennek ellenére sem fog örökké tartani. Nagyjából 5 évet adok nekik. Annyi személyes eltérés lesz közöttük, hogy a kapcsolatuk nem fogja elbírni. Persze ne legyen igazam, kívánok nekik sok boldogságot." - írta meg a DailyMail

Harry hercegMeghan Markleesküvőválásjóslat