Hosszú Katinka magánélet Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Shane Tusup kapcsolata jelenleg mélypontját éli: már a karácsonyt is külön töltötte a páros, azóta pedig számtalan pletyka is felröppent a házasságukat illetően. Karrierjével kapcsolatban egy neve elhallgatását kérő válaszolt.

Az egész országot sokkolta a hír, miszerint az Iron Lady és férje, Shane válságba kerültek. Sokan durkkolnak nekik, ám még többen arra kíváncsiak, mi lesz így Hosszú karrierjével, hiszen férjének hatalmas szerepe volt abban, hogy az úszónő idáig eljutott.

A Bors egy elismert úszóedzőt kérdezett meg ezzel kapcsolatban, aki a neve elhallgatását vállalva válaszolt.

Hosszú Katinka, Shane Tusup Forrás: MTI

Arra a kérdésre, vajon Katinkának egyedül is sikerül-e felkészülni a versenyekre, a következőt válaszolta:

"Lehetetlen. Az úszás az a monoton sportág, melyben elvárt, hogy a parton lépdel a tréner, aki időnként beszól a tanítványának, hogyan és miként változtasson a tempóján. Szóval az edző pótolhatatlan. Csúnya kifejezéssel: kell egy hajcsár minden úszó mellé."

Szerinte minden úszú mellé kell egy ún. "hajcsár", aki a partról instruálja a versenyzőt. Gondolatai szerint Katinka nem magyar edzőt választ majd férje helyett, mindenképpen külföldön fog keresgélni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.