Natalie Portman meglepő videót osztott meg a közösségi oldalán

Natalie Portman mozgalom szexuális zaklatás Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natalie Portman végre regisztrált az Instagramra, de mindezt csupán egy mozgalom kedvéért tette.

Natalie Portman is tagja annak a 300 hollywoodi hírességet magában foglaló csapatnak, akik a szexuális zaklatások ellen szeretnék felemelni a hangjukat. Emiatt a szép színésznő, aki korábban még azt nyilatkozta, hogy soha nem tenne ilyet, néhány napja regisztrált az Instagramra. Első bejegyzéseiben a munkahelyi igazságtalanságokra hívja fel a figyelmet, most pedig egy videót is közzétett, amelyen Eva Longoriával látható. Egy egyszerű fekete pólót viselnek, amin a mozgalom jelszava, a „Time's up" felirat látható.

Újra kisminkelte magát Szabó Zsófi, meg sem látszik, mennyire fáradt - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-ujra-kisminkelte-magat-szabo-zsofi-meg-sem-latszik-mennyire-faradt-foto.htmlÚjra kicsípte magát az újdonsült anyuka, Szabó Zsófi: tévéstáb érkezett hozzá, ezért volt szüksége némi sminkre, csinosabb ruhára. TV + Sztárok--Ricky Martin meztelenül sétálgat a fürdőszobában: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-ricky-martin-meztelenul-setalgat-a-furdoszobaban-foto.htmlRicky Martin újra megvillantotta már-már védjegyévé vált feszes fenekét, ezúttal egy merész fotóval tudatta rajongóival, hogy Las Vegasban van. TV + Sztárok--Csak csont és bőr: rémisztő fotók jelentek meg Tara Reidrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-csak-csont-es-bor-remiszto-fotok-jelentek-meg-tara-reidrol.htmlElőnytelen fotók készültek Tara Reidről, a vékony színésznőt Mexikóban, a tengerparton kapták le a lesifotósok. TV + Sztárok--Egy fiatal fiúval jelent meg kézen fogva Kate Beckinsale - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-egy-fiatal-fiuval-jelent-meg-kezen-fogva-kate-beckinsale-foto.htmlAlaposan átverte rajongóit is Kate Beckinsale, aki a napokban kézen fogva jelent meg egy fiatal fiúval egy díjátadón. Kiderült, hogy ő csak az egyik meleg barátja. TV + SztárokOrigoKiderült, mi történt Diana és George Michael közötthttp://www.life.hu/sztarok/20180105-kiderult-mi-tortent-diana-es-george-michael-kozott.html"Történtek olyan dolgok, amelyekből egyértelműen kiderült: vonzódik hozzám" – írta George Michael Diana hercegnőről abban az önéletrajzi könyvben, amit most adtak ki. TV + Sztárok--Alaposan kigyúrta magát Gáspár Laci, alig ismerni rá - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180105-alaposan-kigyurta-magat-gaspar-laci-alig-ismerni-ra.htmlAlaposan kigyúrta magát Gáspár Laci, aki ha teheti, minden idejét az edzőteremben tölti. Természetesen most is onnan posztolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.