Ricky Martin meztelenül sétálgat a fürdőszobában: fotó

Ricky Martin Las Vegas meztelen fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ricky Martin újra megvillantotta már-már védjegyévé vált feszes fenekét, ezúttal egy merész fotóval tudatta rajongóival, hogy Las Vegasban van.

Las Vegasban koncertezik Ricky Martin, fellépésének pedig nem is csinálhatott volna jobb reklámot: egy hotelszobából posztolt magáról pucér fotót. A képen az látszik, amint a sztár egy szál törölközővel eltakarva férfiasságát, meztelen fekenét megvillantva sétál a fürdőszobában.

A sármos énekes, aki december végén ünnepelte 46. születésnapját, nemrég azzal került a címlapokra, hogy barátjával, Jwan Joseffel eljegezték egymást. Azt egyelőre nem tudni, mikor kerül sor a ceremóniára, az szinte biztos, hogy Puerto Ricóban fogják tartani.

A moment in Vegas. . . We are back to Vegas! Get your tickets NOW ticketmaster.com/rickymartin #RICKYALLIN @parktheaterlv . : @walid.azami

Ricky (@ricky_martin) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.