fenyegetés VV Lóri Sebestyén Ágnes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Ági fél egykori szerelmétől, VV Lóritól. Az elhagyott férfi furcsán viselkedk és zaklatja őt.

Néhány hónap után véget ért Sebestyén Ági és VV Lóri szerelme. A lány szakított a férfival, aki azóta sem tudta elfogadni a helyzetet.

Sebestyén Ági Forrás: Facebook

"A kapcsolatunk alatt az volt a gond, hogy gyerekesnek tartottam, de most már infantilisan viselkedik, és kezdek félni tőle. Utoljára még együtt vacsoráztunk, de már ott is elmondtam neki, hogy vége. Nemrég megfenyegetett egy üzenetben, hogy ha nem fogadom vissza, akkor stílust vált, és megmutatja, milyen, ha bekeményít. Ijesztő, nem merek egyedül maradni. Ott tartok, hogy ha nem hagy fel ezzel, akkor a rendőrséghez fordulok, mert ez már tényleg sok!" - mesélte a Blikknek Ági.

A férfi állítólag teljesen zavart, a közelmúltban egy szívultrahangot töltött fel közösségi oldalára, és azt állította, hogy Ágival közös gyerekük ultrahangja van a képen, majd abortuszról mesélt, végül törölte a posztot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.