Golden Globe: Volt feleségének és barátnőjének is megköszönte a díjat Ewan McGregor

Forrás: NBCUniversal via Getty Images/2018 NBCUniversal Media, LLC/Handout -
Golden Globe 2018 Ewan McGregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fargo sorozatban nyújtott alakításért, Golden Globe-díjat nyert vasárnap éjszaka Ewan McGregor. A színész rendhagyó beszédet mondott, amivel sok embert meglepett.

A 46 éves Ewan McGregor és felesége tavaly májusban döntött a válás mellett. Eva Mavrakis 22 évig volt a színész felesége. Októberben McGregor már a 32 éves kolléganője, Mary Elizabeth Winstead oldalán volt látható, a People magazin fotósának még egy lopott csókot is sikerült megörökítenie.

Ewan McGregor Forrás: NBCUniversal via Getty Images/2018 NBCUniversal Media, LLC/Handout

„Szeretek színész lenni, és szeretek együtt lógni a többi színésszel. Megadatott, hogy csodás kollégákkal dolgozhattam együtt. Ez a díj sincs, ha ti nem vagytok: Emmett, Stassi, David, Michael, Carrie és különösen Mary Elizabethh Winstead. Nagyon köszönöm" - mondta beszédében a színész, aki külön kiemelte szerelmét, aki egyben kolléganője is. Végül ezt is hozzátette, mielőtt lement a színpadról. „Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem Evanak, aki mindig mellettem állt az elmúlt 22 évben. Szeretlek és a négy gyermekünket is."

Olvass még a Golden Globe-gáláról!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.