Vilmos herceg elárulta Harryt: a kisebbik herceg lopkodja a kajájukat

Forrás: AFP/Justin Tallis -
hűtő Meghan Markle Vilmos herceg étel Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vilmos herceg különösen örül annak, hogy testvére talált egy megfelelő nőt maga mellé,és el is mondta, hogy miért: reméli, hogy Harry a házasság után már nem jár rá az ő hűtőjükre.

Befejezi kicsapongó életvitelét Harry herceg, hiszen megtalálta álmai asszonyát: az amerikai színésznő elrabolta a herceg szívét. Kapcsolatuk nagyon gyorsan komolyra fordult, és meg is történt a mindenki által nagyon várt eljegyzés is. Özönlöttek a gratulációk a párnak, persze Vilmos herceg is kifejezte örömét, de emellett egy ciki titkot is megosztott testvéréről.

Vilmos herceg különösen örül az eljegyzésnek Forrás: AFP/Justin Tallis

Kiderült, hogy Vilmos kifejezetten várja az esküvőt, mert kicsit megelégelte már Harry viselkedését: a kisebbik herceg ugyanis gyakran az ő hűtőjükre járt rá. Vilmos nagyon reméli, hogy végre felhagy ezzel a szokásával Harry. "Számomra remélem ez azt jelenti, hogy Harry távol marad a hűtőnktől" - mondta Vilmos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.