Jessica Bielnek szólt be a Golden Globe-on Vajna Timi

Vajna Timi Golden Globe 2018 beszólás Lily James Jessica Biel Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két színésznőnek is beszólt az Instagramon Vajna Timi, aki ezúttal a Golden Globe-díjátadón tette tiszteletét.

Mint arról már beszámoltunk, Vajna Timi is részt vett az idei Golden Globe-on, és egy olyan ruhát választott, amely egyszer már volt rajta tavaly, ahogyan ő fogalmaz, neki sincs mindig lehetősége arra, hogy újat vegyen.

És ha már ott járt, jól meg is nézte magának, melyik híresség hogyan van felöltözve és Instagram oldalán alaposan kivesézte megjelenésüket. Két színésznőnek még be is szólt, nem értette például, hogy mi történhetett Jessica Biellel, aki pont annyi idős, mint ő, de szerinte ezúttal pocsékul nézett ki. (Jegyezzük meg gyorsan, hogy a színésznő boldog családanya, Justin Timberlake-kel közös kisfiukat nevelik, aki lassan 3 évessé cseperedik.)

Ezt írta Vajna Timi Jessica Bielről Forrás: Instagram/Vajna Timi

A másik híresség, akinek külseje nem nyerte el Timi tetszését, Lily James volt. A szépség szerint valami nincs rendben a színésznő karjával. Esetleg arra gondolhatott, hogy túl vastag? Kész szerencse, hogy Hollywoodban sem tökéletes mindenki...

Lily James megjelenése sem nyerte el Vajna Timi tetszését Forrás: Instagram/Vajna Timi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.