Elbúcsúzott a közösségi oldalaitól Meghan Markle

Forrás: facebook.com/MeghanMarkleFanPage -
királyi család Meghan Markle közösségi oldal Instagram Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az idő: letörölte magát a közösségi oldalakról Meghan Markle. 

Ahogy azt már megírtuk, november 27.-e óta hivatalosan is jegyben jár Harry herceg és Meghan Markle. Mint kiderült, a herceg már a hónap elején megkérte a 36 éves színésznő kezét, de a hivatalos bejelentéssel még vártak néhány hetet.

Nincs többé szexizés az Instagramon Forrás: facebook.com/MeghanMarkleFanPage

Mint kiderült, az esküvőt idén májusban fogják megrendezni, amelyen már Katalin is részt tud venni, hiszen áprilisra várja a harmadik csemetéjét Vilmossal. II. Erzsébet azonban nem biztos, hogy tiszteletét teszi a különleges eseményen, pedig Markle még vallási kérdésekben is változtatásokat eszközölt, hogy a királynő kedvében járjon.

Most pedig újabb döntésre szánta el magát: megszüntette a Facebook és az Instagram fiókját is. Hiszen a házasságot követően Meghan is csak a királyi család hivatalos felületein keresztül kommunilkálhat. Vagyis le kellett mondania az összes cuki, vicces és szexi posztjáról, amelyeket a rajongói úgy imádtak. - írta meg a VanityFair.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.