Viaszbaba: Így akart öngyilkos lenni a leszbikus magyar színésznő

2018.01.10. 12:17

A magyar színésznő leszbikus szeretője könyvet írt a 8 évig tartó kapcsolatukról, melyből a mélypontokat sem hagyta ki: a színésznő öngyilkossági kísérletétről is részletesen beszámolt. 

A leszbikus magyar színésznő 8 évig tartó kapcsolatában bőven voltak hullámvölgyek, mivel a családja nem fogadta el azt a nőt, akit ő választott, de ő sem volt elég bátor ahhoz, hogy felvegye a harcot. Szeretője egy könyvben vallott szerelmük történetéről, és arról, milyen is volt valójában az ünnepelt színésznő: lelkileg és testileg is terrorizálta szeretőjét, még az öngyilkossági kísérlettől sem riadt vissza.

A leszbikus magyar színésznő megpróbált végezni magával - Képünk illusztrációForrás: Todd Pendu

„Egyik este, mikor hazaértem, a kádban találtam. Ott állt, a zuhany szanaszét szórta a hideg vizet a kis térben, és a ráfröccsenő víz lassú sugárban mosta a két csuklóján lecsurgó vérvonalat. Könnyes és riadt szemekkel nézett rám, hajszálai az arcára tapadtak, és bőrén végigfolytak a vízcseppek. Soha életemben nem láttam sokkolóbb képet" – számolt be a színésznő kísérletéről a szeretője. Hozzátette, tudta, hogy a sebek valószínűleg csak felszínesek, de annyira megijedt, hogy azonnal kihívta a mentőket. „Egy éjszakára be kellett vinniük a toxikológiára. Nem tudtuk, mennyi gyógyszert vett be, nem voltam jelen az önsorsrontásánál, viszont kábultnak tűnt, és a mentősök nem kockáztattak" – olvasható a Viaszbaba című könyvben.

A leszbikus szerető állítja, ütötte és rúgta őt a magyar színésznő
A fiatal leszbikus szerető, azt állítja, egy ismert magyar színésznővel volt kapcsolata 8 éven át. Most újabb részleteket osztott meg a könyvből: heteket töltött azzal, hogy eltüntesse a hatalmas fekete rúgás- és ütésnyomokat, melyeket a színésznő okozott. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
színésznőöngyilkosviaszbabaöngyilkosságleszbikus