Beyoncé volt énektanára bántalmazással vádolja az énekesnő szüleit

Forrás: AFP -
szülők Beyoncé bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncénak rengeteget kellett dolgoznia azért, hogy karrierje beinduljon, ebben a szülei sokat segítettek. Az énekesnő volt énektanára szerint azonban sokszor már bántalmazás volt az, amit a fiatal Beyoncéval műveltek a szülei.

A sikert nem adják ingyen, erről Beyoncé valószínűleg sokat tudna mesélni, hiszen rengeteget dolgozott és küzdött azért, hogy karrierje beinduljon. A szülei persze mindenben támogatták sőt, ők voltak azok, akik meglátták benne a tehetséget és elindították ezen az úton, de az énekesnő első énektanára szerint olykor túl messzire mentek!

Beyoncét bántalmazták a szülei? Forrás: AFP

David Lee Brewer könyvet írt arról, milyennek látta az énekesnőt fiatalon, és milyen is volt Beyoncé családja, ebben az irományban vádolja bántalmazással a sztár szüleit. Az énektanár szerint Beyoncét sokszor bántalmazta apja és anyja lelkileg. Az anyja, Tina Knowles például az akkor még gyermek étkezéseit figyelte árgus szemekkel, és

sokszor kövérezte le Beyoncét,

hogy kordában tartsa a súlyát. Mathew Knowles pedig agresszív embernek tartotta, és azt is állítja róla, hogy kábítószerfüggő volt - írja a Celebuzz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.