Büntetésben van Shane Tusup: így terelgeti jó irányba Katinka

Forrás: MTI/Máthé Zoltán -
büntetés Hosszú Katinka pszichológia Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka tegnap is a féje nélkül érkezett meg a Duna Arénába. A háromszoros olimpiai bajnok úszónőt ismét a személyi titkára, legjobb barátnője, Edit vitte az úszodához. A Bors értesülései szerint nála húzza meg megát az Iron Lady, mióta elköltözött Shane-nel közös lakásukból.

A lap egyik forrása szerint Katinka takitkázik, pszichológiai tanulányait alkalmazza, hogy férjét a jó irányba terelje:
"A legbelsőbb titkait is megosztja Edittel Katinka. Talán nem végleg költözött el a férjétől az Iron Lady, átmeneti megoldásnak pedig szerintem kézenfekvő, hogy a barátnőjénél vészeli át a nehéz időszakot. Pszichológiát tanult Katka, és ezt alkalmazza is a férjénél. Irányba kell terelni Shane-t, mert elszaladt vele a ló. Meg akarja mutatni neki, hogy az ország vele van. Nem Tusupnak szurkolnak a rajongók, a sajtó és a szakma is Katinka oldalán áll. Az amerikai tréner valóban kiváló szakember, de azért nézik el a sorozatos botrányait, mert a világ egyik legjobb úszónője a felesége" - mondta az informátor.

Ezt gondolja Hujber Feri a #metoo kampányról http://www.life.hu/sztarok/20180110-velemenyt-formalt-hujber-feri-a-metoo-kampany-kapcsan.htmlHujber Feri elárulta, mit gondol a #metoo kampányról: szerinte ez az egész már csak a sérelmek levezetéséről szól. TV + SztárokOrigoFenyő Iván véleményezte Hajdú Péter szemüveges posztját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-fenyo-ivan-velemenyezte-hajdu-peter-szemuveges-posztjat.htmlFenyő Iván nem bírta szó nélkül hagyni Hajdú Péter legutóbbi fotóját: kommentekben oltották egymást a sztárok. TV + Sztárok--Így néz ki most az állapotos Katalin hercegné: fotók! http://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-gombolyodik-katalin-hercegne-pocakja.htmlFriss képek kerültek napvilágra a várandós Katalin hercegnéről: még mindig nagyon karcsú. TV + Sztárok--Nem titkolják érzéseiket: közös fotókon a TV2 friss szerelmespárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-nem-titkoljak-erzeseiket-kozos-fotokon-a-tv2-friss-szerelmesparja.htmlSzerelmes fotókkal árasztja el az Instagramot a két fiatal magyar színész, Kovács Tamás és Rujder Vivien, akik a Korhatáros szerelem forgatásán habarodtak egymásba. TV + SztárokOrigoSztárok, akik elváltak, de újból összeházasodtak http://www.life.hu/sztarok/20180110-sztarok-akik-valas-utan-ujbol-egybekeltek.htmlÖsszeházasodtak, elváltak, majd újból egybekeltek. Ez nem csak a hétköznapi emberekkel történhet meg, hanem akár a legnagyobb világsztárokkal is. TV + Sztárok--Ördög Nóra és gyermekei a megfázástól szenvednek: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-ordog-nora-es-gyermekei-a-megfazastol-szenvednek.htmlÖrdög Nóra nemcsak a boldog pillanatokat osztja meg követőivel, hanem a kevésbé kellemes perceket is: leguutóbbi fotóján azt mutatta meg, hogy mindhárman szenvednek a náthától. TV + SztárokOrigo






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.