Dawn Watson a nő, aki az Isten Gyermekei nevű szexszektában nőtt fel: fotó (18+)

2018.01.11. 10:25

Az Isten Gyermekei nevű szekta túlzott szexualitása miatt híresült el: azok a gyerekek, akik ebben a közegben nevelkedtek, kevés kivétellel tudtak beilleszkedni a társadalomba. Dawn Watsonnak azonban sikerült, de hosszú volt az út.

Az Isten Gyermekei nevű hírhedt szexszektában nőtt fel Dawn Watson, és egészen kiskorában megkezdték az „oktatását". Csakhogy neki nem azokat a dolgokat tanították, amiket a normális gyerekeknek, hanem a szexet. Az Isten Gyermekei a hatvanas évek második felében jött létre, David Berg alapította, akiben nagyon sok sötétség lakozott Dawn szerint. A nő már abba a szektába született, nem ismerte az azon kívüli életet, mégis menekülni akart.

Dawn WatsonForrás: NORTHFOTO

A szektán belül teljesen természetes volt, hogy a gyerekeket szexuálisan zaklatják, többször kényszerítették őket arra, hogy a „nagybácsikkal" folytassanak erkölcstelen dolgokat. Ahogy te gyerekként azt tanultad meg, hogyan kell fogat mosni, mi szexelni tanultunk" – mondta Dawn. Ez ugyanis a tanítás része volt. „Megtanultuk, hogy Isten a szeretet, és a szeretet kifejezése csakis szexuális úton történhet" – számolt be Dawn a tanításokról. Szerencsére 13 évesen neki sikerült megszöknie, de ezek a sebek sosem gyógyulnak be teljesen. Ennek ellenére úgy döntött, megosztja történetét, mert szeretne segíteni a többi áldozatnak. 

13 évesen menekült el DawnForrás: NORTHFOTO/Barcroft Media/Barcroft Images
Isten Gyermekeizaklatásszekta