Kiderült, milyen férfiakra bukik Tóth Andi

Forrás: Tóth Andi - Andee -
párkapcsolat szerelem Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal énekesnő egy interjúban arról mesélt, hogy milyen típusú férfiak tetszenek neki. Pintér Tibor nem tartozik közéjük. 

Tóth Andi nemrég arról mesélt, hogy noha az előző szakítása kicsit megviselte, mostmár nagyon élvezi az egyedüllétet. Kinyílt előtte a világ, melynek köszönhetően csomó új embert ismert meg, így új barátnőre is szert tett.

"Neki köszönhetően már túl vagyok a szakításon, de még nem érzem magam készen egy új kapcsolatra" - mesélte Andi, aki azt is elárulta, mely férfitípus hozza őt lázba.

Tóth Andi nem találja meg a közös hangot a vele egyidős pasikkal Forrás: Tóth Andi - Andee

"Mindig nehéz volt a velem egykorúakkal, mert nincs miről beszélgetnem velük, nem vagyunk egy hullámhosszon. Úgy érzem, a 30 és 35 év közöttiekkel tudom annyira megérteni magam, hogy reményt lássak egy kapcsolatra. Ők azok, akik már megadhatják azt a biztonságot, ami minden nőnek az egyik legfontosabb az életben" - mondta a fiatal szépség a hot! magazinnak.

Valószínűleg ez is közrejátszhatott abban, hogy Andi korábban visszautasította Pintér Tibor közeledését, aki ugyan már elmúlt 40, de nagyon szeretett volna közel kerülni az énekesnőhöz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.