Kitálat a királyi fehérneműket gyártó cég: a női családtagok mellméreteire is fény derült

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
Diana fehérnemű melltartó Erzsébet királyné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család női tagjainak fehérneműje, és annak mérete szigorúan titkos, most mégis kiszivárgott néhány kényes adat...

57 éve egyetlen vállalat élvezte azt a kiváltságot, hogy fehérneműkkel láthatta el a királyi család tagjait. Nemrégiben azonban elvesztették ezt a kizárólagosságot, méghozzá azért, mert nem őrizték meg a titkokat. Így egy több mint fél évszázados üzletet buktak el csak azért, hogy kitálalhassanak a királyi család fehérneműiről.

II. Erzsébet nem akarja, hogy mindenki tudja a mellméretét Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe

A Rigby & Peller alapítója egy könyvet írt a cégről és a többi között arról, hogy kire milyen alsónemű illik az uralkodók családjában. Részletesen kifejtette például azt is, hogy látta félig felöltözve a királynőt, és, hogy a méreteket a királynő kutyái előtt válogatták. De állítólag Dianáról is tartalmaz intim részleteket a könyv – írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.