Nem békül Zalatnay Cini és Kovács Kati

Fotó: TV2 -
vita Zalatnay Cini táncdalfesztivál Kovács Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini békülni szeretett volna, amikor meghívta Kovács Katit a Táncdalfesztivál jubileumra. Úgy tűnik, hogy marad a harag.

A Táncdalfesztiválok jubileumi buliját az Erkel Színházban rendezik meg februárban, több legendás énekes lép majd fel. Zalatnay Cini Kovács Katit is meghívta, a köztük uralkodó fagyos viszony ellenére is. Korábban a Kossuth-díjas énekesnő állítólag azt mondta, hogy nem hajlandó Cinivel egy színpadra állni.

"Azt tervezem, hogy sokakat megkérek majd a múltból, hogy zenéljenek a bulin, de benne van a pakliban, hogy lesznek, akik visszautasítanak. Révész Sanyit és Freinreisz Karcsit feltétlen megkeresem, de szeretném meghívni Kovács Katit pontosan azért, mert bár én nem hallottam, ő állítólag azt mondta, hogy soha nem áll velem egy színpadra a velem történtek miatt..." - mesélte korábban a Blikknek Zalatnay.

Zalatnay Sarolta békülne, Kovács Kati azonban nem áll vele egy színpadra Fotó: TV2

Kovács Kati nem is vállalta el a fellépést. "Dolgozom! Más szerződésem van. Nem tudok ennél többet mondani erről, de sok sikert kívánok a média munkatársainak!" - mondta az AcNews-nak Kovács Kati, amikor arról kérdezte a portál munkatársa, hogy miért nem vállalta a szereplést.

Poór Péter, aki jó barátja Kovács Katinak, így nyilatkozott:
"Rendszeresen beszélek Katival, de nem hatalmazott fel, hogy eláruljam, miért nem lép színpadra. Természetesen nekem is hiányzik a buliról, mert annak idején is szerettem vele együtt dolgozni. Hihetetlenül jó érzés, hogy még mindig igény van a dalainkra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.