Orbán Viktor lánya, Sára első gyermekét várja

terhes Orbán Sára Orbán Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán Viktor miniszterelnök 23 éves lánya, Sára négy hónapos terhes. A baba nemét még nem tudják a boldog szülők.

A Story magazin írta meg, hogy Orbán Viktor lánya, Sára első gyeremkét várja. A kicsi a miniszterelnök második unokája lesz, ugyanis nagyobbik lánya, Ráhel tavaly adott életet kislányának, Aliznak.

Orbán Viktor miniszterelnök második unokájának örülhet Forrás: MTI/EPA/Omer Messinger

Orbán Sára a nyáron ment férjhez Szokira Tamáshoz, a Nemzetgazdasági Minisztérium volt titkár-segédvezetőjéhez.

Válságba került Szabó Győző házasságahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-valsagba-kerult-szabo-gyozo-hazassaga.htmlSzabó Győző és Rezes Judit szakemberhez fordultak, hogy megmentsék a házasságukat.TV + SztárokOrigoKisbabát vár Nagy Adri énekesnő: már a kicsi nemét is tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-kisbabat-var-nagy-adri-enekesno.htmlNagy Adrin senki sem vette észre a Sztárban sztár + 1 kicsi forgatása alatt, hogy kibabát vár. Pedig már a harmadik hónapot is betöltötte. TV + SztárokOrigoBüntetésben van Shane Tusup: így terelgeti jó irányba Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-buntetesben-van-shane-tusup-igy-terelgeti-jo-iranyba-katinka.htmlHosszú Katinka tegnap is a féje nélkül érkezett meg a Duna Arénába. A háromszoros olimpiai bajnok úszónőt ismét a személyi tikára, legjobb barátnője, Edit vitte az úszodához. A Bors értesülései szerint nála húzza meg megát az Iron Lady, mita elköltözött Shane-nel közös lakásukból. TV + Sztárok--Ezt gondolja Hujber Feri a #metoo kampányról http://www.life.hu/sztarok/20180110-velemenyt-formalt-hujber-feri-a-metoo-kampany-kapcsan.htmlHujber Feri elárulta, mit gondol a #metoo kampányról: szerinte ez az egész már csak a sérelmek levezetéséről szól. TV + SztárokOrigoFenyő Iván véleményezte Hajdú Péter szemüveges posztját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-fenyo-ivan-velemenyezte-hajdu-peter-szemuveges-posztjat.htmlFenyő Iván nem bírta szó nélkül hagyni Hajdú Péter legutóbbi fotóját: kommentekben oltották egymást a sztárok. TV + Sztárok--Így néz ki most az állapotos Katalin hercegné: fotók! http://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-gombolyodik-katalin-hercegne-pocakja.htmlFriss képek kerültek napvilágra a várandós Katalin hercegnéről: még mindig nagyon karcsú. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.