házasság válság Rezes Judit Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző és Rezes Judit szakemberhez fordultak, hogy megmentsék a házasságukat.

A művészházaspár a Loveshake – Az élet összeráz című zenés darabban mutatja be egy hosszú szerelmi kapcsolat minden örömét és buktatóját. A darabban, ami január 20-tól látható a Hatszín Teátrumban, saját történetüket mutatják be, és dolgozzák is fel. Győző elmondta, hogy voltak nagyon nehéz időszakok a házasságukban, amikor szakemberhez segítségét kérték, hogy megoldják a problémákat.

Szabó Győző és Rezes Judit szakember segítségét kérték, hogy megnentsék a házasságukat Forrás: MTI/Zih Zsolt, Hámori Zsófia/Life.hu

"Felkerestünk egy coachot, és beszélgettünk hármasban, ami sokat segített a problémák megoldásában. Boldogság, hogy többet vagyunk együtt, igazi terápiás hatása van! Végre nemcsak hazaesünk az előadások után, hanem napközben is látjuk egymást. (...) Darab lett az életünkből, érdekes távolabbról látni az egészet. Persze, remélem, nem jutunk azon hollywoodi színészpárok sorsára, akik azt gondolták, készítenek együtt egy filmet, elmesélték kapcsolatuk fikciós történetét, aztán szétmentek" - mondta Szabó Győző a Blikknek.

Kisbabát vár Nagy Adri énekesnő: már a kicsi nemét is tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-kisbabat-var-nagy-adri-enekesno.htmlNagy Adrin senki sem vette észre a Sztárban sztár + 1 kicsi forgatása alatt, hogy kibabát vár. Pedig már a harmadik hónapot is betöltötte. TV + SztárokOrigoBüntetésben van Shane Tusup: így terelgeti jó irányba Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-buntetesben-van-shane-tusup-igy-terelgeti-jo-iranyba-katinka.htmlHosszú Katinka tegnap is a féje nélkül érkezett meg a Duna Arénába. A háromszoros olimpiai bajnok úszónőt ismét a személyi tikára, legjobb barátnője, Edit vitte az úszodához. A Bors értesülései szerint nála húzza meg megát az Iron Lady, mita elköltözött Shane-nel közös lakásukból. TV + Sztárok--Ezt gondolja Hujber Feri a #metoo kampányról http://www.life.hu/sztarok/20180110-velemenyt-formalt-hujber-feri-a-metoo-kampany-kapcsan.htmlHujber Feri elárulta, mit gondol a #metoo kampányról: szerinte ez az egész már csak a sérelmek levezetéséről szól. TV + SztárokOrigoFenyő Iván véleményezte Hajdú Péter szemüveges posztját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180110-fenyo-ivan-velemenyezte-hajdu-peter-szemuveges-posztjat.htmlFenyő Iván nem bírta szó nélkül hagyni Hajdú Péter legutóbbi fotóját: kommentekben oltották egymást a sztárok. TV + Sztárok--Így néz ki most az állapotos Katalin hercegné: fotók! http://www.life.hu/sztarok/20180110-igy-gombolyodik-katalin-hercegne-pocakja.htmlFriss képek kerültek napvilágra a várandós Katalin hercegnéről: még mindig nagyon karcsú. TV + Sztárok--Nem titkolják érzéseiket: közös fotókon a TV2 friss szerelmespárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180110-nem-titkoljak-erzeseiket-kozos-fotokon-a-tv2-friss-szerelmesparja.htmlSzerelmes fotókkal árasztja el az Instagramot a két fiatal magyar színész, Kovács Tamás és Rujder Vivien, akik a Korhatáros szerelem forgatásán habarodtak egymásba. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.