Nem hisz a halálban Sinkovits Imre fia, szerinte apja sem halt meg

Forrás: MTI/Keleti Éva -
Sinkovits Imre halál színész gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap múlva ünnepelné 90. születésnapját Sinkovits Imre. Fia, Sinkovits-Vitay András most édesapjára és családjára emlékezett vissza.

Sinkovits-Vitay András a BEST magazinnak mesélt gyermekkoráról és családjáról. A most 65 éves színész elmondta, a Sinkovits vezetéknevet apja halála után vette fel, korábban ugyanis nem akarta, hogy csak a neve miatt fusson bele. Elmesélte azt is, hogy szülei nagyon szerették egymást, Sinkovits Imrével 17 éve végzett a tüdőrák, édesanyja, Gombos Katalin pedig 2012-ben hunyt el.

A színész elárulta, nem hisz a halálban és úgy véli, édesapja - akinél az orvosok eredetileg bordarepedést állapítottak meg - nem halt meg, csupán egy másik dimenzióba költözött. Ma is tisztán emlékszik arra a napra, amikor a tragédia történt.

Minden vasárnap együtt ebédeltünk otthon. Utána lepihent, békésen aludt azon az oldalán, ami állítólag el volt repedve, és ez lehetetlen lett volna a fájdalom miatt. Észre kellett volna vennem, hogy más a baj..." – nyilatkozta a lapnak.

Sinkovits Imre (jobbra) és Sztankay István Forrás: MTI/Keleti Éva
A 30 évvel fiatalabb Nick Jonasba szeretett bele Demi Moorehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-30-evvel-fiatalabb-enekest-szeret-demi-moore-nick-jonas.htmlÚgy tűnik, ismét egy jóval fiatalabb pasival randizik Demi Moore, az 55 éves színésznő a hírek szerint Nick Jonasszal jött össze. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa a Facebookon reagált Shane Tusup beszédérehttp://www.life.hu/sztarok/20180112-demcsak-zsuzsa-reagalt-shane-tusup-beszedere.htmlDemcsák Zsuzsa is reagált Shane Tusup az "Év Sportolója Gálán" mondott beszédére. Véleményét Facebook oldalán tette közzé. TV + Sztárok--Kamerák előtt estek egymásnak Hajdú Péter vendégeihttp://www.life.hu/sztarok/20180112-kamerak-elott-estek-egymasnak-hajdu-peter-vendegei-novenyi-norbert.htmlEgymásnak esett a stúdióban Hajdú Péter két vendége: Növényi Norbert és Makai Renátó pankrátor, akik hamarosan a ringben is összemérik tudásukat. TV + SztárokThinkstockKibékülnek? Hosszú Katinka végre nyilatkozott házassági válságárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-hosszu-katinka-vegre-nyilatkozott-hazassagi-valsagarol.htmlBár kissé szűkszavúan, végre nyilatkozott Hosszú Katinka házassági válságáról. Mondatait sokan úgy értelmezik, lehetséges, hogy kibékülnek Shane Tusuppal. TV + Sztárok--Mata Ricsi továbbra sem beszél szüleivel, élő tévéműsorban üzent hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180111-mata-ricsi-tovabbra-sem-beszel-szuleivel-elo-tevemusorban-uzent-haza.htmlMata Ricsi végre megszólalt, elárulta, miért költözött el otthonról és üzent a szüleinek is. TV + SztárokOrigoDurván beszólt féltestvére Meghan Markle-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20180111-durvan-beszolt-feltestvere-meghan-markle-nek-samantha-grant.htmlAlaposan beolvasott féltestvére, Samatha Grant Meghan Markle-nek. A nő azt mondja, a leendő hercegnének ideje lenne valamit visszaadnia abból, amit édesapjától kapott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.