Zalatnay Sarolta szakmailag is sokat köszönhet az édesanyjának

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
édesanya Zalatnay Sarolta koncert énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta nemrég a közelgő koncertjéről mesélt, illetve arról is, hogy hogyan kapcsolódik a zenélés az édesanyjához. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, Zalatnay Sarolta idén ünnepli a 70.születésnapját, illetve azt, hogy már 55 éve a zenei pályán van. Ezen jeles alkalomból egy nagyszabású koncertet is ad az Erkel Szníházban.

Sok részletet elárult már, ám most a koncert személyes aspektusáról mesélt, és arról is, hogy hogyan függ ez össze az édesanyjával:

Zalatnay Saroltának több szempontból is fontos lesz a februári koncert Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Sokan kérdezik, hogy miért adtam azt a címet az eseménynek, hogy „Az arcomat a fénybe fordítom – Édesanyám emlékére". A név első része a Fák, Virágok, Szerelmek című dalomból származik. Édesanyám volt az, aki rábírt arra, hogy elénekeljem ezt a dalt. Azért kellett rábeszélnie, mert én abban az időben már rocker voltam, és nem illett a stílusomba egy ilyen szerzemény. Ő akkor azt mondta, hogy többféleképpen is tudni kell énekelni, és ezzel meggyőzött." - mondta Cini, akinek minden alkalommal összeszorul szíve, amikor ezt a dalt énekli.

"A mai napig beszélgetek édesanyámmal és sokan furcsa szemmel néznek rám emiatt. Sok nehézséggel kellett szembenéznem, amióta ő elment, és hittem abban, hogy amíg ő élt semmi baj nem érhet. Sem anyagilag, sem erkölcsileg. Ezért ajánlom neki a koncertet." - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.