Cooky és párja megmutatta: ilyen gyönyörű babaszoba várja kisfiukat

babaszoba kisfiú Cooky gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamerák előtt is megmutatta Cooky és párja, milyen csodás babaszoba várja születendő kisfiukat, Kevint.

Cooky és 27 évvel fiatalabb kedvese, Debóra már alig várják, hogy megszülessen kisfiuk, Kevin. A pár szeptemberben jelentette be a kis trónörökös érkezését és azóta a kismama is mutatott már fotókat kerekedő pocakjáról. Most a szerelmesek a kamerákat is beengedték otthonukba és bepillantást engedtek a gyerekszobába.

Mint mondják, nagyon sokat gondolkodtak rajta, hogyan is nézzen ki és rengeteget dolgoztak azon, hogy olyan legyen, amilyet elképzeltek. A végeredményre nagyon büszkék, a kisszoba tele van macikkal és minden megtalálható benne, amire csak egy babának szüksége lehet.

Kiderült az is, hogy Kevin biztosan nem marad egyke, Cooky-ék szeretnének még egy gyermeket.

Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-thttp://www.life.hu/sztarok/20180115-41-evesen-eljegyeztek-a-bestiak-enekesnojet-miss-bee-t.htmlRátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja. TV + SztárokThinkstockMegható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Justin Bieber az oka: Selena Gomez már szóba sem áll édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-justin-bieber-az-oka-selena-gomez-mar-szoba-sem-all-edesanyjaval.htmlSelena Gomez egy csúnya veszekedést követően már nem is beszél édesanyjával. A vita állítólag ezúttal is Justin Bieber miatt robbant ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.