Így ünnepelte a születésnapját Gáspár Győző: fotók!

ünneplés Gáspár Győző születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző visszatért a közösségi oldalára, és mindent bepótolt, ami eddig kimaradt. 

Gáspár Győző sajnos nem tudta méltóan köszönteni a rajongóit karácsonykor és újévkor sem, ugyanis ismeretlen okok miatt egy időre felfüggesztették a showman közösségi oldalát. Most azonban visszatért, és bepótolt minden elmaradást:

„Kedves Barátaim és Ismerőseim! 30 nap tiltás után ismét itt vagyok veletek. Elnézést kérek, hogy senkinek nem tudtam szilvesztert és karácsonyt köszönteni és nem tudtam senkit szülinapkor szokásomhoz híven felköszönteni. Számomra a legmeglepőbb az volt, hogy öngyilkos lettem és meghaltam és ezzel több fórumot is végighakniztak velem, amire nem tudtam reagálni, mivel tiltásban voltam. Köszönöm szépen, hogy velem vagytok. Utólag is mindenkinek gyönyörű 2018-at kívánok. Ne feledjétek ez lesz a legszebb évünk!" – írja a posztjában a kétgyermekes édesapa.

A híresség frappáns idézeteket is mellékelt a fotóhoz, amelyekben olyan dolgokra hívja fel a követők figyelmét, mint a család fontossága.

Gubás Gabi kapcsolatáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180115-gubas-gabi-kapcsolatarol-vallott.htmlA Válótársak Zsófija, Gubás Gabi három kategóriára osztja a párkapcsolatokat. Szerinte a párok vagy elvesznek egymásból, vagy semmit sem tesznek hozzá a másikhoz, vagy pedig a legszerencsésebb helyzetben viszont többnek érezhetjük magunkat a partnerünk által. A Life.hu riporterének elárulta a színésznő, hogy ő és a párja melyik kategóriába tartoznak.TV + Sztárok--Reese Witherspoon elárulta, miért beszélt a zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-reese-witherspoon-elarulta-miert-beszelt-a-zaklatasarol.htmlReese Witherspoon is zaklatás áldozata volt: 16 évesen egy rendező molesztálta. Sokáig ő is hallgatott a történtekről, most pedig azt árulta el, hogy végül miért törte meg a csendet. TV + Sztárok--Ilyés Jenifer fog szerepelni Tóth Andi helyett http://www.life.hu/sztarok/20180115-toth-andi-helyett-ilyes-jenifer-fog-szerepelni.htmlVáraltan döntésre szánta el magát Pintér Tibor: a Tóth Andinak felkínált szerepet inkább Ilyés Jenifernek adta. TV + Sztárok--Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--Vitray Tamás még mindig haragban van Rózsa Györggyelhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-vitray-tamas-meg-mindig-haragban-van-rozsa-gyorggyel.htmlEgykor szoros kapcsolat volt Vitray és Rózsa György között, de barátságuk véget ért egy konfliktus miatt. Azóta nem is nagyon beszélnek egymásról: Vitray legutóbbi interjújában ki se akarta ejteni Rózsa nevét. TV + Sztárok--Nagy bejelentést tett Bangó Margit: fontos lesz ez a dátum a családja életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180115-nagy-bejelentest-tett-bango-margit-fontos-lesz-ez-a-datum-a-csaladja-eleteben.htmlIgazak a hírek, elindul a show Emilio családjának mndennapjairól. A műsorban pedig a Kossuth-díjas művésznő, Bangó Margit is feltűnik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.