Meglepő, mi derült ki a kétéves Charlotte hercegnőről

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein -
óvoda Katalin hercegné Vilmos herceg spanyol nyelv Charlotte hercegnő idegen nyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán kétéves, máris két nyelven beszél: Charlotte hercegnő dajkájának köszönhetően több szót is tud spanyolul.

Alig kezdte el az óvodát Charlotte hercegnő, máris kiderült, milyen tehetséges: már csaknem két nyelven tud beszélni. Anyanyelve mellett ragadt rá ugyanis rengeteg spanyol kifejezés, köszönhetően spanyol nyelvű dajkájának, Maria Teresa Turrion Borrallónak.

Egy névtelen forrás a People magazinnak elmondta, az óvodában mindenki úgy véli, a kis hercegnő nagyon cuki és magabiztos. Emellett kiemelte udvarias modorát és energikusságát.

Nem először fordul egyébként elő, hogy Charlotte hercegnő tehetségéről beszélnek, korábban ugyanis kiderült, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné közös gyermeke nagyon ügyesen teniszezik.

Charlotte hercegnő és Katalin hercegné Forrás: Samir Hussein/WireImage/2017 Samir Hussein/Samir Hussein
Kiderült, hol lesz Harry herceg legénybúcsújahttp://www.life.hu/sztarok/20180115-kiderult-hol-lesz-harry-herceg-legenybucsuja.htmlÚgy tűnik, eldőlt, hol tartja legénybúcsúját Harry herceg: a hírek szerint egy svájci síparadicsomban fog ünnepelni barátaival. TV + Sztárok--41 évesen eljegyezték a Bestiák énekesnőjét, Miss Bee-thttp://www.life.hu/sztarok/20180115-41-evesen-eljegyeztek-a-bestiak-enekesnojet-miss-bee-t.htmlRátalált a boldogság a Bestiák 41 esztendős énekesnőjére, Miss Bee-re, akit a napokban jegyzett el párja. TV + SztárokThinkstockMegható bejegyzésben emlékezett meg Fábián Juliról Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180112-meghato-instagram-bejegyzesben-emlekezett-meg-fabian-julirol-toth-vera.htmlNem múlik Tóth Vera fájdalma, rettentően hiányzik neki barátnője, Fábián Juli, aki néhány hete hunyt el. TV + SztárokOrigoAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, meggyötört arccal szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180112-alaposan-lebetegedett-kulcsar-edina-meggyotort-arccal-szelfizett.htmlAlaposan lebetegedett Kulcsár Edina, ágyból, meggyötört arccal szelfizett a rajongóinak. TV + SztárokOrigoErős Antónia virágos ruhában mutatta meg formás lábait - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-eros-antonia-viragos-ruhaban-mutatta-meg-formas-labait-foto.htmlVirágos ruhában mutatta meg karcsú alakját és formás lábait Erős Antónia, aki megunta, hogy a nézők munka közben csak deréktól felfelé láthatják. TV + Sztárok--Justin Bieber az oka: Selena Gomez már szóba sem áll édesanyjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180112-justin-bieber-az-oka-selena-gomez-mar-szoba-sem-all-edesanyjaval.htmlSelena Gomez egy csúnya veszekedést követően már nem is beszél édesanyjával. A vita állítólag ezúttal is Justin Bieber miatt robbant ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.