Sztárpárok, akik már évtizedek óta boldog házasságban élnek: Barbra Streisandtól John Travoltáig

boldogság házasság celebek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság egyre több kapcsolat végződik válással, így mindig öröm olyan párokról hallani, akik valóban kitartottak egymás mellett úgy, ahogy azt az esküjükben megígérték. Íme, néhány olyan sztárpár, akik ismerik a boldog házasság titkát, hiszen a felsoroltak közül a legtöbben több mint 20 éve vannak együtt. Szerencsére el is árulták, hogy mi tartja őket össze.

Barbra Streisand és James Brolin – 19 év

Barbra Streisand és James Brolin Forrás: AFP/Sonia Moskowitz

Hosszú út vezetett a színésznő boldogsághoz, végül csak akkor találta meg, amikor már 50 éves is elmúlt. Ekkor találkozott ugyanis jelenlegi férjével, akivel már 19 éve házasok. Barbara szerint egy kapcsolatban és egy boldog házasságban elengedhetetlen a kedvesség és az őszinteség: ezek az alappillérek.


Meryl Streep és Don Gummer – 39 év

Merly Streep és Don Gummer Forrás:AFP, Northfoto

Meryl Streep 1978-ban rákos megbetegedés következtében elveszítette szerelmét, a színésznő végig mellette volt, Don Grummer szobrász pedig őt támogatta. A nehéz időkben szeretettel és figyelmességgel árasztotta el Merylt, a rögös úton pedig egymásra találtak. Nem sokkal később összeházasodtak, és azóta is együtt vannak. Meryl szerint a boldog házasság titka, hogy meghallgassátok egymást, és megbeszéljétek a problémákat.

Colin Firth és Livia Giuggiolli – 20 év

Colin Firth és Livia Giuggiolli Forrás: Northfoto

A színész és producer két évtizede él házasságban, bár nem gyakran nyilatkozik magánéletéről, olykor kivételt tesz. Egyik ilyen alaklommal elmondta, hogy ő úgy tekint a házasságra, mint a hosszútávfutásra: tudja, hogy nem hagyhatja el a pályát. A vicces hasonlat mellett persze azt is elárulta, hogy szerinte mi a hosszú házasság titka: a minél több minőségi együtt töltött idő!

John Travolta és Kelly Preston – 26 év

John Travolta és Kelly Preston Forrás: AFP/Hubert Boesl

Volt hullámvölgy John Travolta és Kelly Preston házasságában, amikor 2009-ben elveszítették fiukat úgy tűnt, hogy a kapcsolatuknak is vége lesz. De a pár megtalálta a módját annak, hogy a borzasztó veszteség ne szakítsa szét őket. Travolta egyszer elmondta, hogy számukra a házassági problémák megoldásában a listakészítés segít: leírják a mindennapos problémákat, és mindent átbeszélnek.

Bono és Alison Hewson – 35 év

Bono és Ali Hewson Forrás: Getty Images

Bono és felesége szerelme is igen kivételes, hiszen tizenévesek voltak, maikor összejöttek. A fiatalkori szerelem nem bukott el az élet rögös útjain, átalakult egy érett kapcsolattá, és családi összetartássá. A zenész pedig azt tartja, hogy egy hosszú házasságban nagyon fontos a szigorú menedzselés, amiben szerencséjére a felesége nagyon jó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.