Film készül Meghan Markle és Harry herceg életéről

színésznő film forgatás Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges hír látott napvilágott: filmet készítenek a friss jegyespár életéről. 

Szívesen megnéznéd egy egész estés film keretében Meghan Markle és Harry herceg kapcsolatának történetét? Ha igen, akkor van egy jó hírünk: filmet készítenek a szerelmesekről.

Valószínűleg igen romantikus lesz a jegyespár történetéről szóló film Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A hírek szerint már zajlanak a castingok, és első körben mindenki arra kíváncsi: vajon ki fogja alakítani a két főszereplőt? Erre sajnos még nincs válasz, de azt azonban már tudjuk, hogy a film a Harry & Meghan: The Royal Love Story címet fogja viselni.

A film pont úgy fog kezdődni, ahogy a szerelmesek kapcsolata is: egy vakrandinak köszönhetően ismerkedtek meg, és innen jutottak el a találkozgatásokon keresztül az eljegyzséig. Még csak tegnap jelentették be az örömhírt, de már szinte az egész világ fel van villanyozva az ötlettől. - írta meg a Us Weekly.

Szerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigoKulcsár Edinát azzal vádolják követői, hogy csalt a nyereményjátékonhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-kulcsar-edinat-azzal-vadoljak-kovetoi-hogy-csalt-a-nyeremenyjatekon.htmlKulcsár Edina nyereményjátékot tartott az Instagram-oldalán, de a követői nincsenek megelégedve azzal, akit kisorsoltak. A hajvasaló tulajdonosa ugyanis Horváth Gréta lett, aki éppenséggel az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Csalással vádolják követői Edinát. TV + SztárokOrigoÍgy feszül a farmer Jennifer Lopez ikonikussá vált fenekén - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-feszul-a-farmer-jennifer-lopez-ikonikussa-valt-feneken-foto.htmlElképesztően dögös fotó készült Jennifer Lopezről, de sokan kiakadtak a kép láttán: állítják, Photoshop eredménye. TV + SztárokOrigoHúszévesként éli mindennapjait Hajdú Péter, édesanyja segít nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180116-huszeveskent-eli-mindennapjait-hajdu-peter-edesanyja-segit-neki.htmlÜres házba tér haza esténként Hajdú Péter, aki elmondta, most úgy él, akár a húszas éveiben. TV + SztárokOrigoSztárpárok, akik már évtizedek óta boldog házasságban élnek: Barbra Streisandtól John Travoltáighttp://www.life.hu/sztarok/20180115-sztarparok-akik-mar-evtizedek-ota-boldog-hazassagban-elnek.htmlManapság egyre több kapcsolat végződik válással, így mindig öröm olyan párokról hallani, akik valóban kitartottak egymás mellett úgy, ahogy azt az esküjükben megígérték. Íme, néhány olyan sztárpár, akik ismerik a boldog házasság titkát, hiszen a felsoroltak közül a legtöbben több mint 20 éve vannak együtt. Szerencsére el is árulták, hogy mi tartja őket össze. TV + Sztárok--Hosszú Katinkának döntenie kell férje helyzetéről, vele folytatja-e továbbhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-hosszu-katinkanak-dontenie-kell-ferje-helyzeterol.htmlMég mindig külön él az úszóházaspár, Hosszú Katinka és Shane Tusup. Katinkának azonban legkésőbb csütörtökig döntenie kell férje ügyében, vele akarja-e folytatni tovább az úszást vagy sem. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.