Gáspár Evelint két év próbaidőre ítélték: ártatlannak érzi magát

rendőrség Gáspár Evelin bíróság hamisítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem érzi magát bűnösnek Gáspár Evelin, akit a napokban két év próbaidőre ítéltek közirathamisítás miatt.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, közirathamisítás miatt elsőfokon két év próbaidőre ítélték Gáspár Evelint. Gáspár Győző lánya 3 éve egy autókereskedő barátjától egy BMW-hez hamis rendszámot és forgalmi engedélyt kapott - ez egy igazoltatás során derült ki.

Evelin ügyvédjével együtt most a TV2 reggeli műsorának vendége volt, ahol elárulta, nem érzi magát bűnösnek.

Teljes mértékben komolyan veszem ezt a döntést, én olyan polgár vagyok, aki tiszteli a szabályokat és a törvényeket. Persze olvastam olyan hozzászólásokat, hogy egy bűnöző családból csak bűnöző fog kikerülni... Ezzel a mondattal nem értek egyet, hogy a szüleimet is lebűnözőzik... Mi nem követtünk el semmilyen bűnt. Megbíztam egy autókereskedő barátomban és annyi év ismeretség után ezt megcsinálta velem... Nem érzem magam bűnösnek. Mert az, hogy kihasználták a bizalmamat, nem az első eset volt, de ez volt a legsúlyosabb. Ezzel csak tapasztalatot szereztem, hogy az emberekhez hogyan kell állni" – mondta Gáspár Evelin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.