Michael Schumacher versenyszellemét bírálták: túl messzire ment

Forrás: AFP -
Forma-1 Michael Schumacher versenyszellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher eredményeit nem lehet elvitatni, Adrian Newey Formula-1-es mérnök sem próbálja, de azért keményen bírálta a pilótát.

Kevésszer hallani arról, hogy balesete óta bármi rosszat is mondana Michael Schumacherről. Hiszen mindenki azért szorít, hogy felépüljön a hétszeres világbajnok pilóta, utólag bírálni viselkedését, vagy hozzáállását pedig teljesen felesleges. Ezért is okozott nagy visszhangot Adrian Newey nyilatkozata, aki a dicséret mellett némi kritikát is megfogalmazott a pilótáról.

Michael Schumachert bírálták Forrás: AFP

„Michael Schumacher egy volt a közül a három sofőr közül, akivel szerettem volna dolgozni. Kiemelkedő pilóta volt" – mondta Adrian Newey, aki emellett bírálta is a sportolót. „Sajnos néhányszor elszaladt vele a ló. A versenyszelleme miatt túlságosan messzire ment"- tette hozzá a mérnök utalva Schumacher botrányára Damon Hill és Jacques Villeneuve pilótákkal - írja a motorsport-total.com.

Ezért nem tudunk semmi konkrétat Schumacher állapotáról

A baleset óta teljes hírzárlat van Michael Schumacher körül. De az egykori menedzsere szerint mindenkinek joga van tudni az igazságot. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Egykori kedvese csúnyán kisemmizte Soma Mamagésát http://www.life.hu/sztarok/20180117-minden-penzet-elveszitette-az-egykori-szerelme-miatt-soma.htmlŐszintén mesélt egy korábbi csalódásáról, amit nehezen tudott megbocsátani még magának is. TV + Sztárok--Tatár Csillának összetörték a kocsiját: a tettes elhajtott http://www.life.hu/sztarok/20180117-tatar-csillanak-osszetortek-a-kocsijat.htmlTatár Csillát nagyon kellemetlen meglepetés fogadta reggel, amikor forgatni indult: valaki este összetörte az autóját! TV + SztárokOrigoJimmy-musical: Pintér Tibor állítólag nem kért engedélyt a dalok felhasználásrahttp://www.life.hu/sztarok/20180117-jimmy-musical-pinter-tibor-allitolag-nem-kert-engedelyt-a-dalok-felhasznalasra.htmlPintér Tibor régóta hangoztatja, hogy Zámbó Jimmy dalaiból készítene musicalt: az elképzelés megvalósult, február 3-án lenne a darab bemutatója, csakhogy Tenya elmulasztott egy fontos dolgot, ami miatt akár be is tilthatják a musicalt. Nem kért engedélyt a dalok felhasználására. TV + SztárokOrigoFotókon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova tündéri ikergyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20180117-fotokon-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-cuki-ikergyermekei.htmlMegmutatta ikergyermekeit a közösségi oldalon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova. A babák elképesztően aranyosak! TV + Sztárok--Felébred a kómából az Oltári csajok Rózsájahttp://www.life.hu/sztarok/20180117-felebred-a-komabol-az-oltari-csajok-rozsaja-rtl-sorozataban.htmlAz RTL 2 Oltári csajok sorozatának egyik legizgalmasabb és egyben legkedvesebb szála Piros és Kornél szerelmi története. A l'amour azonban nem zökkenőmentes... TV + SztárokOrigoGáspár Evelint két év próbaidőre ítélték: ártatlannak érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-gaspar-evelint-ket-ev-probaidore-iteltek-artatlannak-erzi-magat.htmlNem érzi magát bűnösnek Gáspár Evelin, akit a napokban két év próbaidőre ítéltek közirathamisítás miatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.