Egykori kedvese csúnyán kisemmizte Soma Mamagésát

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
átverés pénz Soma Mamagésa Soma kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén mesélt egy korábbi csalódásáról, amit nehezen tudott megbocsátani még magának is. 

Korábban már írtunk Soma kiegyensúlyozott szerelmi életéről, ugyanis a híres énekesnő a közösségi oldalán lelkendezett a 28 éve tartó kapcsolatáról. Az akkor közzétett posztjában elmesélte, hogy a szexuális életük még mindig tökéletes, és úgy gondolja, hogy ez hatalmas ajándék az élettől.

Most azonban bevallotta, hogy rögös út vezetett a boldogsághoz, mert korábban volt dolga olyan férfival, aki miatt igencsak megütötte a bokáját. A volt kedvese csúnyán kihasználta a naív és tapasztalatlan Somát, aki nagyon nehezen tudott csak megbocsátani magának a rossz döntései miatt:

Soma Mamagésát átverte egy korábbi kedvese Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"A húszas éveim elején volt egy pasim, aki egy igazi energiavámpír volt, de akkor én ezt még nem tudtam. Mindig csak ígérgetett, és ezzel is fenntartotta az érdeklődésemet. Egy rafkós energiavámpír volt, én meg egy hülye kislány. Sajnos becsapott, és az akkor megtakarított összes pénzemet elvitte, amit soha többé nem láttam viszont. De nem is a pénz a lényeg ebben, hanem az, hogy mennyire kihasznált. Persze mindenhez két ember kell: egy, aki átver, és egy, akivel ezt meg lehet tenni." - vallotta be Soma a Lokálnak.

A stíluskirálynő időutazása: 18 fotó a ma 30 éves Tóth Gabirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180107-15-foto-a-ma-30-eves-toth-gabirol.htmlTóth Gabi 2004-ben indult a Megasztár második szériájában. Akkor volt 16 éves, és bár nővérével ellentétben a tehetségkutatót nem nyerte meg, gyakorlatilag az egész élete megváltozott, és mára az ország legsikeresebb énekesnője lett. Hullámvölgyek, megannyiszor megváltoztatott külső, egyre érettebb dalok, szakmai sikerek. Ezek jellemzik a ma 30 éves Tóth Gabi elmúlt éveit. TV + Sztárok--Tatár Csillának összetörték a kocsiját: a tettes elhajtott http://www.life.hu/sztarok/20180117-tatar-csillanak-osszetortek-a-kocsijat.htmlTatár Csillát nagyon kellemetlen meglepetés fogadta reggel, amikor forgatni indult: valaki este összetörte az autóját! TV + SztárokOrigoFelébred a kómából az Oltári csajok Rózsájahttp://www.life.hu/sztarok/20180117-felebred-a-komabol-az-oltari-csajok-rozsaja-rtl-sorozataban.htmlAz RTL 2 Oltári csajok sorozatának egyik legizgalmasabb és egyben legledvesebb szála Piros és Kornél szerelmi története. A l'amour azonban nem zökkenőmentes... TV + SztárokOrigoFotókon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova tündéri ikergyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20180117-fotokon-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-cuki-ikergyermekei.htmlMegmutatta ikergyermekeit a közösségi oldalon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova. A babák elképesztően aranyosak! TV + Sztárok--Gáspár Evelint két év próbaidőre ítélték: ártatlannak érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-gaspar-evelint-ket-ev-probaidore-iteltek-artatlannak-erzi-magat.htmlNem érzi magát bűnösnek Gáspár Evelin, akit a napokban két év próbaidőre ítéltek közirathamisítás miatt. TV + Sztárok--Combot villantott Béres Alexandra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-combot-villantott-beres-alexandra-foto.htmlRégen láthattuk ennyire dögösnek Béres Alexandrát, a fitneszkirálynő friss fotóján combját is megvillantotta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.