Új frizurára váltott Erős Antónia - Fotó

frizura híradós fodrász Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új frizurát villantott Erős Antónia, a tévénézők pedig imádják a híradós új külsejét.

Frizurája formáján alakíttatott egy kicsit Erős Antónia, a változás pedig szembetűnő: a kissé rövidebb tincsek szemlátomást fiatalítják a csinos híradóst. A hajszíne is kicsit másabb lett, ezúttal mintha egy árnyalattal sötétebb lenne.

A híradós az utóbbi hetekben szívesen osztott meg a követőivel egész alakos fotót is, ugyanis megunta, hogy a tévében soha nem látják deréktól lefelé.

Fotókon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova tündéri ikergyermekeihttp://www.life.hu/sztarok/20180117-fotokon-enrique-iglesias-es-anna-kurnyikova-cuki-ikergyermekei.htmlMegmutatta ikergyermekeit a közösségi oldalon Enrique Iglesias és Anna Kurnyikova. A babák elképesztően aranyosak! TV + Sztárok--Gáspár Evelint két év próbaidőre ítélték: ártatlannak érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20180117-gaspar-evelint-ket-ev-probaidore-iteltek-artatlannak-erzi-magat.htmlNem érzi magát bűnösnek Gáspár Evelin, akit a napokban két év próbaidőre ítéltek közirathamisítás miatt. TV + Sztárok--Combot villantott Béres Alexandra - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180117-combot-villantott-beres-alexandra-foto.htmlRégen láthattuk ennyire dögösnek Béres Alexandrát, a fitneszkirálynő friss fotóján combját is megvillantotta. TV + Sztárok--Így reagált Sharon Stone arra a kérdésre, zaklatták-e szexuálisan - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180116-igy-reagalt-sharon-stone-arra-a-kerdesre-zaklattak-e-szexualisan-video.htmlElképesztő jelenetnek lehetettek szemtanúi azok, akik látták azt az interjút, amit Sharon Stone-nal készített a napokban az egyik amerikai tévécsatorna. A felvétel azóta az egész internetet bejárta. TV + Sztárok--Gazdag Tibor felesége helyett egy idegen nő szülésére ment behttp://www.life.hu/sztarok/20180116-gazdag-tibor-felesege-helyett-egy-idegen-no-szulesere-ment-be-joban-rosszban.htmlElképesztő történetet osztott meg a nézőkkel a Jóban Rosszban című sorozat sztárja, Gazdag Tibor: felesége szülése helyett egy másik nő szülőszobájába tévedt be... TV + SztárokOrigoSzerelmes pillantás: Cserpes Laura és Gyurta Dani összebújós fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180116-szerelmes-pillantas-cserpes-laura-es-gyurta-dani-osszebujos-fotot-posztolt.htmlTöbb mint egy éve alkot egy párt Cserpes Laura és Gyurta Dani, és friss fotójukból úgy tűnik, jobban szeretik egymást, mint valaha! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.