Gáspár Laci felesége latexruhában mutatta meg tökéletes alakját

feleség Gáspár Laci klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy igazi bombanő szerepel Gáspár Laci legújabb klipjében, aki nem más, mint Niki, az énekes felesége.

Gáspár Laci 6 éve ismerte meg szerelmét, Niki, akit 3 éve feleségül is vett. Kisfiuk, Noel 2016-ban látta meg a napvilágot. Az énekes ritkán mutatja meg csodaszép feleségét, ám most kivételt tett, ugyanis őt kérte fel, hogy szerepeljen legújabb videóklipjében.

A pár a Fókusz című műsorban nyilatkozott, elárulták, hogyan született meg ez az ötlet.

Amikor jön haza és már közel van az otthonhoz, felhív. És egyszer csak azt mondta, hogy Niki, szeretném, hogy szerepelj a videóklipemben. És én csak annyit mondtam, hogy jó, rendben." – árulta el a csinos feleség.

A riportból kiderült, hogy Niki a klipben egy testhez simuló piros latexruhát visel, amelyben igazi bombanőnek tűnik. Tudja ezt a büszke férj is, hiszen ő maga álmodta meg ezt a ruhát párjának. Szerencsére ezúttal Niki sem bánta, hogy egy ilyen merész darabba kell bújnia, pedig nem egy magamutogatós típus, sőt gyakran küzd önbizalomhiánnyal.

Mindig is hittem, reménykedtem abban, hogy van olyan, hogy két embert az Isten egymásnak teremtett, de amióta Nikit ismerem, tudom, hogy ilyen tényleg létezik. Ő az a nő, akinek mindig el eszébe kell juttatni, hogy csinos és szép. Neki nincs önbizalma." – mesélte az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.