Mérai Kata 50 évesen nézhet újra anyai örömök elé

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Mérai Katalin terhesség szülés Barátok közt 50 év
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja, Mérai Kata idén tölti 46. születésnapját, egy 10 esztendős gyermek boldog édesanyja, ám nem zárkózik el attól a gondolattól, hogy fiának esetleg testvére szülessen a közeljövőben.

Mérai Kata a HOT! magazinnak adott interjút, amelyben elárulta, férjével, Jocóval rengeteget dolgoznak, ugyanakkor mindig figyelnek arra, hogy minél több időt tölthessen együtt a család. Reggel például inkább egy órával korábban kelnek, hogy a munka és az iskola előtt csak egymásra koncentrálhassanak.

Egyelőre hárman vannak, és nincs tervben a család bővítése, ugyanakkor a színésznő úgy véli, vannak olyan dolgok, amelyeket nem is kell előre megtervezni. „Azt szoktam erre mondani, hogy az emberben megvan a vágy, ám nem minden esetben hiszek a tervezésben" – mesélte, majd hozzátette, bár nem bztos benne, hogy fizikailag végig tudná csinálni, még az sem kizárt, hogy 50 éves korában érkezik a második gyerek.

Mérai Kata nem zárja ki, hogy 50 évesen szüljön Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.