Tóth Gabi őszintén mesélt múltról és jövőről: videó!

2018.01.20. 18:12

A szülinapos énekesnő nemrég a Mokkában járt, és olyan titkokat osztott meg a tévénézőkkel, amikről eddig nem sűrűn beszélt. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a napokban töltötte be 30. életévét Tóth Gabi. A kerek évforduló alkalmából hatalmas bulit rendeztek, amelyet nővére szervezését Tóth Vera szervezett. A meglepetésparti annyira váratlanul érte a fiatal sztárt, hogy hosszú percekig csak sírni tudott a meghatottságtól. 

Gabi a Mokkában többek között arról is beszélt, hogy a média világában nagyon nehéz és bátor dolog, ha valaki vállalja önmagát, de neki nem is volt más választása: 

"Én is próbálkoztam évekkel ezelőtt, hogy mások által megírt marketingdumába beleraktak engem, és ez nem ment. Annyira minden a fejemre van írva, hogy én inkább ezt az utat választottam" - vallotta  a sztár, aki az utóbbi időben gyakori stílusváltáson esett át, hiszen fiatal felnőttként keresi önmagát, amihez ez is hozzátartozik. 

Tóth Gabi bevallotta: nem képes más szerepébe bújni, muszáj önmagát adniaForrás: Instagram / Tóth Gabi

"Nem azért volt, mert jómódomban nem tudtam magammal mit kezdeni, hanem egyszerűen nagyon fontosnak találtam, hogy megéljem a korszakaimat és megtaláljam az utamat. Az ember akkor találja meg az útját, ha próbálkozik, ha keresi" - folytatta Gabi, aki már 14 éve van a szakmában, de sokszor eszébe jutnak a kezdeti emlékek, amikor bekerült a Megasztárba.

Ennek kapcsán a Mokkában is levetítettek egy videót Gabi egyik versenyszámából, ahol még csak 16 éves volt. Azt eddig nem is tudtuk, hogy mielőtt színpadra lépett, a színfalak mögött hatalmasat esett:

"Mindig ilyen lúzer voltam, estem-keltem, borítottam." - vallotta be az énekesnő, aki úgy emlékszik a tehetségkutatóra, mintha tegnap történt volna. 

 

Tóth GabiénekesnőszületésnapinterjúMokka