Magánéletéről vallott Kiss Tibi: bocsánatot kérni egyáltalán nem nehéz

Quimby Lakástalkshow vallomás magánélet Kiss Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Quimby frontembere, Kiss Tibi lesz ma este a VIASAT3 Lakástalkshowjának vendége, aki többek között családjáról, világhoz való hozzáállásáról és szakmájáról is őszintén mesél.

Kiss Tibi saját bevallása szerint korábban hajlamos volt a depresszióra, önpusztító életet élt, ezért mára már nagyon figyel arra, hogy a negatív gondolatok ne határozzák meg a mindennapjait. A Lakástalkshow-ban elárulta, úgy véli, a hozzáállásunktól függ, hogyan éljük meg az életünket.

Arra figyelek oda, hogy az egészséges határnál többet ne szenvedjek egy negatív gondolatban, de megnézem magam benne, megvizsgálom picit a helyzetet, hogy milyen hatásokat ért el, sőt sokszor szükséges is, mert inspirálni tud egy ilyen dolog. Eszembe jut egy gondolat, lesz belőle pár sor, és ha más nem, ebből a rosszból lett egy refrén" – mesélte Lovász Lászlónak.

A magánéletét is szereti intenzíven megélni, felvállalja az érzéseit. A vitás helyzetekben nem fél bocsánatot kérni, azt vallja, nem az a fontos, hogy ki a hibás, mert elnézést kérni akkor is jól esik, ha nem te vagy a felelős.

Én szeretem az összeveszéseket, szeretem néha azt, hogy van feszültség, mozgás a kapcsolatban vagy kis durrogás. De ugyanakkor nagyon kellemes érzés bocsánatot kérni. Nem mindenki tudja, hogy ez milyen jó. Bocsánatot kérni egyáltalán nem nehéz, valószínűleg a saját egónkkal kell megharcolni, de tapasztaltam már sokszor, hogy ez milyen jó. Ha becsapom az ajtót, gyakorlatilag azonnal egy virágárus felé indulok el, öntudatlanul" – vallotta az énekes.

Sokat jár Ázsiába, főleg Thaiföldre, de nem tudna egész életében ott maradni. A nyugati kultúrkör, Európa annyira a részévé vált, hogy akármennyire is paradicsomi, egy idő után visszavágyik. Az összes kontinens közül Európát szereti a legjobban, Magyarország és Budapest számára egy igazi kincsesbánya. A zenélést sem tudná abbahagyni, maximum szüneteltetni, de végleg letenni nem lenne képes.

Kiss Tibi a Lakástalkshow vendége volt Forrás: VIASAT3

Amikor megéreztem, hogy a muzsikának, a zene születésének milyen ereje van, az onnantól már nagyon nehezen enged el. Ilyenkor igazán élőnek érzem magam. Nem is vagyok a tudatában annak, hogy vagyok, hanem átlényegülök ebbe az energiába, ebbe a létezésbe" – magyarázta lelkesedéssel a népszerű énekes.

Kiss Tibi úgy látja, fontos, hogy az embernek legyen egy kialakult világképe ahhoz, hogy bizonyos kérdésekre válaszolni tudjon, és ez fontos a gyerekvállalás terén is. Sokat beszélget fiával, aki annak ellenére, hogy még csak ötéves, már nagyon komoly kérdéseket tesz fel, például a halálról. A népszerű énekes Lovász Lászlónak elárulta, gyereknevelési kérdésekben gyakran ő is a szakirodalomhoz nyúl, de úgy gondolja, a legfontosabb, hogy az ember rendben legyen önmagával.

Kell egy felelősség a gyerekvállaláshoz, de elsősorban szeretet kell, és hogy az ember legyen magával nagyjából rendben. Akkor nehéz, ha valaki nincs rendben magával" - jegyezte meg.

A zene az élőség abszolútuma, a létezésnek egy nagyon kellemes állapotát jelenti számára. Mikor kimegy a színpadra, meg kell feledkeznie a dolgokról, hogy ott lehessen. Ezt az állapotot elérni nem könnyű, meg kellett tanulnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.