Bill Cosby színpadra állt: ez az első fellépése molesztálási ügyének kirobbanása óta

Forrás: AFP/2016 Getty Images/William Thomas Cain -
színpad molesztálás metoo Bill Cosby
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bill Cosby molesztálási ügye 2015 májusában kezdődött, azóta nem állt nyilvánosság előtt a színész. A napokban azonban ismét fellépett egy jazz zenekarral, és kellemesen elviccelődött a közönséggel.

Bill Cosbyról is csak évekkel szörnyű tettei után derült ki, hogy rengeteg nőt erőszakolt meg és zaklatott. Sok áldozata névvel és arccal vállalata, hogy az egykor híres komikus megerőszakolta őket. A humoristát nagyjából 60 nő vádolja, mióta kirobbant a botrány Bill Cosby nem állt a nyilvánosság elé, de nemrég visszatért: egy zenekarral lépett fel egy jazz klubban.

Bill Cosby Forrás: AFP/2016 Getty Images/William Thomas Cain

A 80 éves komikus barátságosan elbeszélgetett a közönséggel, és boldogan zenélt a színpadon. Körülbelül egy órán át játszott, és közben viccelődött is. Azzal tréfálkozott, hogy egykor ő egy komikus volt, de mesélt történeteket, megemlékezett a régi barátokról - írja a Metro.

Hollywood molesztálói: Bill Cosby, Stephen Collins és még sokan mások


Hatalmas botrány tört ki Hollywoodban miután kiderült, hogy Harvey Weinstein évtizedeken keresztül molesztálta alkalmazottjait és a színésznőket. A színészek és filmstúdiók sorra szólalnak fel, és ítélik el a befolyásos producert, pedig nem ő az első. Többször is tört már ki botrány, és sokan mondták el, hogy valójában mi folyik Hollywoodban. A kiskorúak és kiszolgáltatott nők vagy férfiak kihasználása évtizedek óta probléma ebben az iparban, de akkor, amikor történik mindig becsukják a szemüket azok, akik tehetnének ellene. Íme, azok a Hollywoodban egykor népszerű emberek, akik már követtek el zaklatásokat. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.