Celebek, akik részegen mondták ki a boldogító igent: Mel Gibsontól Pamela Andersonig

esküvő Mel Gibson Carmen Electra Dennis Rodman részeg Britney Spears Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A boldogító igen nem volt minden sztárnak élete nagy napja, olyan, amilyenre örökké emlékezni fog, sőt, néhány ha tehetné, inkább feledné: főleg azok, akik részegen, Las Vegasban házasodtak. Nekik másnap nemcsak a hasogató fejfájással, de tettükkel is meg kellett bírkózniuk. Britney Spears, Carmen Electra és Mel Gibson is belecsúszott ebbe a hibába. 

Britney Spears

Britney Spears Forrás: AFP

Britney Sears-nek részegnek kellett lennie, amikor hozzáment barátjához, Jason Allen Alexanderhez, ugyanis egyrészt Las Vegasban történt az esküvő, másrészt pedig nem volt valami hosszú életű a házasság. Mindössze 55 órán át voltak férj és feleség.

Pamela Anderson

Pamela Anderson Forrás: AFP/2017 Getty Images/Jason Koerner

Biztos, hogy Pamela Anderson sem volt józan, amikor hozzáment Tommy Lee-hez, ugyanis mindössze négy nap ismertség után mondták ki a boldogító igent! Szerencsére az ő történetük nem ért olyan hamar véget: két közös gyermekük is született mielőtt 1998-ban elváltak volna.

Carmen Electra

Carmen Electra Forrás: AFP/Slaven Vlasic

Az egyetlen magyarázat arra, hogy Camren Electra hozzáment Dennis Rodmanhez az az, hogy a sztár részeg volt. Természetesen ez a frigy is Las Vegasban köttetett, és hamar válás lett a vége. Kilencnapi házasság után váltak el útjaik egymástól, örökre.

Mel Gibson

Mel Gibson Forrás: AFP

Mel Gibsonról úgy tartják, hogy egy időben szinte mindig mindent részegen csinált, miért éppen az esküvője lenne ez alól kivétel? 1980-ban kötött házasságot Robyn Moore-ral, de a részegség ellenére nem volt elhibázott döntés a frigy: 2011-ig együtt maradtak, és hét közös gyermekük született.

Dennis Rodman

Dennis Rodman Forrás: AFP/Getty Images/Ronald Martinez

Nem csak Carmen Electra volt részeg, amikor Dennis Rodmannal házasságot kötött, hanem a vőlegény is. A kosárlabda-játékos viszont legalább nyíltan bevallotta, hogy nem volt a helyzet magaslatána nagy napon. Nem csoda, hogy a házasságuk csupán néhány napig tartott.

32 évvel fiatalabb párjával vadul csókolózva kapták le Dennis Quaid-ethttp://www.life.hu/sztarok/20180124-32-evvel-fiatalabb-parjaval-kaptak-le-dennis-quaidet.htmlÚgy tűnik, nem jelent problémát a korkülönbség Dennis Quaid és barátnője számára: a pár a köztük lévő 32 év ellenére is nagyon boldog együtt. TV + Sztárok--Istenes Bence kiakadt: így reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180124-istenes-bence-kiakadt-igy-reagalt-a-kritikakra.htmlReagált Istenes Bence azokra a negatív kommentekre, amelyeket azután kapott követőitől, hogy közzétett családjáról egy pucér, pancsolós fotót. TV + Sztárok--Viaszbaba: kapcsolati erőszak miatt perli a szeretőt a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-viaszbaba-kapcsolati-eroszak-miatt-perli-a-szeretot-a-szineszno.htmlMint tudjuk, a leszbikus magyar színésznő és szerelme között nagyon viharos volt a kapcsolat. A szerető könyvében és blogjában olvashattuk, hogy sokszor bántalmazta a nagy művésznő szerelmét, mégis őt perlik kapcsolati erőszakért. TV + SztárokOrigoMegszólalt Hosszú Katinka, ezért nem indult az úszóversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-megszolalt-hosszu-katinka-ezert-nem-indult-az-uszoversenyen.htmlHosszú Katinka nem indul az idei év első komolyabb úszóversenyein, ám eddig nem kommentálta az okokat. Most végre megszólalt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoShane Tusup majdnem összeverekedett az úszók volt kapitányával, Hargitay Andrássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-shane-tusup-majdnem-osszeverekedett-az-uszok-volt-kapitanyaval-hargitay-andrassal.htmlAlig akadt olyan magyar úszóedző, akivel Shane Tusup még nem veszett össze. A legnagyobb gondja pedig valószínűleg Hargitay Andrással, a korábbi szövetségi kapitánnyal voltak. Vitájuk majnem tetlegességig fajult.TV + SztárokOrigoŐszintén vallott válásáról Várkonyi Andrea - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-oszinten-vallott-valasarol-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea azelőtt volt férjnél, hogy összejött Bochkor Gáborral. Egykori párjával összesen 7 évig voltak házasok. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.