Nagy Bandó Andrásnak a házuk előtt parkoló hölggyel gyűlt meg a baja

Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely -
Nagy Bandó András hölgy parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Bandó András napjait egy ideje megnehezíti az utcájukban kialakult áldatlan állapot: a szomszédai építkezés miatt az ő házuk elé parkolnak, így viszont számukra nem maradt hely. Egy hölggyel komoly vitája alakult ki emiatt. 

Nagy Bandó András bizony beszorította annak a hölgynek a kocsiját, aki az ő házuk előtt parkolt. Felesége és saját autója közzé került így az idegen kocsi képtelen volt onnan kiállni. Természetesen az autó tulajdonosa szerint a humorista nem állt megfelelően a helyzethez, Nagy Bandó viszont éppen a hölgy viselkedését nehezményezte.

Nagy Bandó Andrásnak meggyűlt a baja egy nővel Forrás: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

"A művész úr stílusa hagyott némi kívánnivalót maga után, amikor becsöngettem, és elmondta, hogy a szomszéd építkezése miatt egy ideje minden ott parkoló autóval ezt csinálja" - mondta a hölgy. Nagy Bandó ezt nem is tagadja. "

Egy cetlin hagytam üzenetet, itt lakom, be is csöngetett, és akkor odébb álltam.

Blikknek

32 évvel fiatalabb párjával vadul csókolózva kapták le Dennis Quaid-ethttp://www.life.hu/sztarok/20180124-32-evvel-fiatalabb-parjaval-kaptak-le-dennis-quaidet.htmlÚgy tűnik, nem jelent problémát a korkülönbség Dennis Quaid és barátnője számára: a pár a köztük lévő 32 év ellenére is nagyon boldog együtt. TV + Sztárok--Istenes Bence kiakadt: így reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20180124-istenes-bence-kiakadt-igy-reagalt-a-kritikakra.htmlReagált Istenes Bence azokra a negatív kommentekre, amelyeket azután kapott követőitől, hogy közzétett családjáról egy pucér, pancsolós fotót. TV + Sztárok--Viaszbaba: kapcsolati erőszak miatt perli a szeretőt a színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-viaszbaba-kapcsolati-eroszak-miatt-perli-a-szeretot-a-szineszno.htmlMint tudjuk, a leszbikus magyar színésznő és szerelme között nagyon viharos volt a kapcsolat. A szerető könyvében és blogjában olvashattuk, hogy sokszor bántalmazta a nagy művésznő szerelmét, mégis őt perlik kapcsolati erőszakért. TV + SztárokOrigoMegszólalt Hosszú Katinka, ezért nem indult az úszóversenyenhttp://www.life.hu/sztarok/20180124-megszolalt-hosszu-katinka-ezert-nem-indult-az-uszoversenyen.htmlHosszú Katinka nem indul az idei év első komolyabb úszóversenyein, ám eddig nem kommentálta az okokat. Most végre megszólalt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoShane Tusup majdnem összeverekedett az úszók volt kapitányával, Hargitay Andrássalhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-shane-tusup-majdnem-osszeverekedett-az-uszok-volt-kapitanyaval-hargitay-andrassal.htmlAlig akadt olyan magyar úszóedző, akivel Shane Tusup még nem veszett össze. A legnagyobb gondja pedig valószínűleg Hargitay Andrással, a korábbi szövetségi kapitánnyal voltak. Vitájuk majnem tetlegességig fajult.TV + SztárokOrigoŐszintén vallott válásáról Várkonyi Andrea - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180123-oszinten-vallott-valasarol-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea azelőtt volt férjnél, hogy összejött Bochkor Gáborral. Egykori párjával összesen 7 évig voltak házasok. A műsorvezető most őszintén vallott válásáról. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.