Palcsó Tamásra és Dolly összeálltak: együtt énekelnek a Dolly Plusszban

Forrás: Facebook/Palcsó Tamás, Dolly Hivatalos Oldala -
Dolly Dolly Plussz Palcsó Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze egy év után feloszlott Dolly és Jáger Gyula kettőse, vagyis a Dolly Plussz. Sokáig azonban nem kellett szomorkodniuk a rajongóknak: Palcsó Tomi belépésével feltámasztotta a formációt.

2017-ben feloszlott a legendás együttes, a Dolly Roll, legalábbis abban a formátumban már nem zenéltek tovább. Létrejött azonban helyette a Dolly Plussz Jáger Gyulával, azonban ez a formáció nem volt hosszú életű. Mindössze egy év után bejelentették, hogy már nem zenélnek tovább együtt. A közösségi oldalon jelentették be a szomorú hírt, azonban a rajongóknak nincs miért szomorkodni.

Palcsó Tamásra és Dolly összeálltak Forrás: Facebook/Palcsó Tamás, Dolly Hivatalos Oldala

Lehet, hogy Jáger Gyula kilépett a Dolly Plusszból, de szerencsére gyorsan megtalálták azt az énekest, aki pótolja őt: Palcsó Tamás lép a helyébe. „Tamás nagyon tehetséges fiatalember, akire már évekkel ezelőtt felfigyeltem. Nagyon tetszett, ahogyan az olasz bel canto dalokat énekelte. Vele természetesen a műsorunk is megújul, de ez nem azt jelenti, hogy a nagy slágerek eltűnnének. Ugyanazt az életérzést hozzuk vissza, amit annak idején a legendás Hungária és a Dolly Roll-korszakok jelentettek" – mondta a Borsnak Dolly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.