Kern András: öregnek lenni nem jó

Fotó: Pozsonyi Janka -
depresszió Kern András vallomás öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napokon belül betölti 70. életévét Kern András. A színész azt mondja, nem szereti, ha a koráról kérdezgetik.

Kern András, aki nemrég őszintén vallott depressziójáról, születésnapja alkalmából az RTL Klubnak adott interjút, ám már a beszélgetés közepén legszívesebben felállt volna, amelynek hangot is adott. A Bors most megkereste a színészt, aki elárulta, mindez azért történt, mert a színházról szívesen mesél bárkinek, de azt nem szereti, ha a kora miatt ünneplik őt.

Muszáj bírni, de higgye el nekem, ez nem egy nagy boldogság. Az oka egyszerű: fiatalnak lenni jó, öregnek lenni nem. De ha a feleségemet kérdezi, akkor nagy öröm, úgyhogy én is inkább azt mondom, hogy nagy öröm hetvenévesnek lenni. Nem tudok jól nyilatkozni erről, bármit mondok, vagy a feleségemnek vagy a nézőknek nem fogok megfelelni" – mondta a színész a lapnak, aki annyit még hozzátett, azt azért nem bánja, ha a Vígszínházban megleplik egy tortával, a színház ugyanis egészen más.

Kern András nem szereti, ha a kora miatt ünneplik Fotó: Pozsonyi Janka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.